MILJANINO TIJELO REAGUJE NA TERAPIJU- NE MOŽE DA SE POMIJERA: Teško se nosi sa bolovima

Objavljeno:08.08.2022 - 09:36
A A A Times Arial

Foto: Srbija Danas/Saša Džambić/Youtube printscreen/Zadruga official

Evo kakvo je trenutno stanje

Rijaliti zvijezda Miljana Kulić u subotu ujutru prebačena je u Urgentni centar u Beogradu nakon što joj se u Kliničkom centru u Nišu stanje pogoršalo nakon operacije odstranjivanja slezine i komplikacija usljed intervenicije smanjivanja želuca u Turskoj.

Kulićevoj su se ljekari borili za život tokom vikenda, a evo kako je protekla Miljanina noć.

- Ona je u bloku "B" Urgentnog centra i pod jačim je sedativima da se ne bi mnogo pomjerala. Kukala je da je boli stomak, i psihički se teško nosi s bolovima zbog čega dobija dosta jače lijekove za smirenje - otkrio je izvor za Informer.

miljana-kulicnasl-foto-srbijadanas-3-0

Foto: Srbija Danas

S druge stane, priča se da je Miljana počela da reaguje na terpiju.

- Stanje je nepromijenjeno, odgovara joj terapija koju su joj dali. Rezultati su isti, sve je pod kontrolom, ne pogoršavaju se. Stanje je nepromijenjeno, odgovara joj terapija koju su joj dali - rekao je izvor.

- Rezultati su isti, sve je pod kontrolom, ne pogoršavaju se - dodao je sagovornik.

- Pratimo zdravstveno stanje Miljane iz minuta u minut. Prenjeli su nam da nije rastrojena, da je stabilno i van životne opasnosti je. Svjesna je, ali je i dalje pod sedativima. Ona ne gubi krv, to nije istina - rekla je reporterka u "Premijeri, vikend specijalu".

Nenad Macanović Bebica, njen dečko, pokušao je u nedelju, kada je inače vrijeme posjete, da vidi Miljanu, ali nije uspio.

- Nisam uspio da je vidim, biće sve u redu. Ne mogu više da vam kažem - kratko je rekao tada Macanović.

bebica

Foto: Instagram prinscreen/miljana_kulic_official