JESTE LI MEĐU NJIMA?

PRVA POLOVINA AUGUSTA ZA NJIH ĆE BITI BERIĆETNA - 6 ZNAKOVA ČEKA POVEĆANJE PRIHODA: Raste plata, stiže i dodatna lova

Objavljeno:07.08.2022 - 22:12
A A A Times Arial

Dok će položaj planeta nekim znacima zodijaka donijeti poteškoće, drugima stiže mnogo šansi za profesionalni rast, napredovanje, ali i za povećanje prihoda!

Evo koji znakovi horoskopa će u prvoj polovini avgusta biti sretne ruke kada je novac u pitanju:

Ovan

Već na početku mjeseca vidjećete da sve što ste radili u prethodnom periodu nije bilo uzaludno- sada je pravo vrijeme da uberete plodove svog rada i da dobijete očekivane bonuse. Ali budite oprezni, postojaće sklonost ka povećanom rasipanju novca, tako da ne bi bilo loše da budete oprezni prilikom trošenja.

Bik

Ako ste ikada sumnjali da ćete ispuniti svoje planove, onda će vam Univerzum pokazati da je avgust savršen mjesec za ispunjenje svega onoga što imate na umu. Imate sve kvalitete lidera, ambiciozni ste, stalno se razvijate, a ako budete mudri i diplomatični, to vas sigurno vodi sjajnim finansijskim rezultatima u prve dvije nedjelje mjeseca.

Rak

Odlučni ste u namjeri da sve prođe kako ste planirali. Prvih dana u mjesecu moći ćete da rješavate tekuće radne zadatke. Ne treba da se stidite svojih uspjeha i trebalo bi da iskoristite postignute zasluge i zatražite povišicu. Prva polovina avgusta je sjana za to!

Lav

Vaša karijera ide uzlaznom putanjom. Liderske osobine, ambicije i inicijativa donijet će vam dosta uspjeha u narednom periodu. Ali morate da imate na umu da je potrebno da se pridržavate pravila na radnom mestu jer je trenutno to jedini način da napredujete.

Djevica

Tokom naredne dvije nedjelje možete da očekujete profesionalni rast zbog izuzetno posvećenog odnosa poslu i radnim obavezama. Vaši poslodavci će primijetiti vaše zalaganje i ostvarene rezultate što će vam donijeti bonuse i unapređenje! 

Jarac

Svojim kreativnim stavom može da ostaviti sjajan utisak u mnogim oblastima. Drugi prepoznaju vaše kvalitete, što će rezultirati ponudom koju nećete moći da odbijete. Vaši planovi će uspeti u svakom smislu.

Izvor: Sensa