"MOJ OTAC NIKAD NEĆE PREŽALITI DEJANA" Dalila otkrila šta se danas dogodilo u Šepku: PRETUŽNO

Objavljeno:07.08.2022 - 20:54
A A A Times Arial

Dejan Dragojević je doputovao u Šepak sa svojim ocem Goranom kako bi pokupio automobil. 

Tom rpilikom nije hteo da se suretne sa Husom Mujićem, a Dalila Dragojević se oglasila sa mora na ovu temu.    

- Pa nisam očekivala da će doći, očigledno je imao želju da dođe i preuzme automobil. Ja zaista nemam ništa protiv. Uradila sam šta sam uradila, ne bežim od greške. Želim mu puno sreće kao svakom bivšem momku. Posle svega, pojavio se neko ko me prihvata takvu kakva jesam, koga ne zanima šta se dešavalo u "Zadruzi". Ispratio je kompletna dešavanja, nije ništa sporno, ni moj brak, ni moja veza toksična sa Filipom. Približno je mojih godina. Ja sam samo rekla da ne želim da se zalećem kao sa Filipom - dodala je Dalila, pa se ponovo osvrnula na Dejanovu posetu:

- Nisam znala da dolazi tamo, niko me nije obavestio. A i šta ja imam sa tim, rekla sam da može da dođe po svoje stvari. To je njegovo, koliko je i moje. Nemam protiv njega ništa, ima svoj život, devojku. Otac mi je snimio Tedija, videla sam da je tu i Goran, nazvala sam da tepam Tediju, obradovao mi se, nije me zaboravio. I Goran se pozdravio sa mnom najnormalnije. Moj otac nije znao da je Dejan bio. Rekla sam ocu da mu pripremi dokumenta, da da automobil. Taj automobil se vodi na njega, uskoro ističe registracija, hvala Bogu da je došao na vreme. Čist račun duga ljubav. Dejan je valjda čekao na nekom parkingu, Goran je mom ocu rekao da je došao sa bratom. Tako da, Tedi je tu... Rečeno mi je da mogu da vratim Tedija Goranu ako želim, da bude par dana tu, pa da mogu da ga vratim. Ja sutra odlazim za Beograd, jedva čekam da ga izljubim, on je uvek bio kao deo porodice. On je za mene beba - istakla je Dalila.

- Oca sam zvala da ga pitam da li je znao da je Dejan tu, nije znao, rekao je da mu je čudno što mu se Dejan nije javio. Dejan zaista nije bio loš prema meni nikada, iznerviralo me je kad je pričao o mojoj porodici, jer su uvek bili dobri prema njima. Dočekali su ih lepo, meni je drago zbog toga. Moji roditelji nisu krivi. Moj otac nikad neće prežaliti što sam se razvela od Dejana. I ne može da veruje šta sam dopustila sebi - istakla je Dalila u "Premijeri".