"DEJAN MI JE DAO BOGAT POKLON" PONOVO SE OGLASIO DALILIN OTAC: Otkrio nove detalje, ŠTA ĆE DEJAN REĆI?

Show
"DEJAN MI JE DAO BOGAT POKLON" PONOVO SE OGLASIO DALILIN OTAC: Otkrio nove detalje, ŠTA ĆE DEJAN REĆI?
.

Goran Dragojević i Dejan Dragojević došli u Gornji Šepak u kojem je Dejan živeo sa bivšom suprugom Dalilom, kako bi doveli psa Tedija.

Tom prilikom, Dalilin otac Huso Mujić, razgovarao je sa Dragojevićem, a za Informer je otkrio kako je protekao njihov susret.

Dejan i Dalila Dragojević okončali su brak nakon što ga je Dalila prevarila sa Filipom Carem. Par je u više navrata pominjao podjelu imovine, ali se poteglo i ozbiljno pitanje kome će nakon razvoda pripasti njihov pas Tedi.

Danas je Goran Dragojević, Dejanov otac, posjetio Husa Mujića, Dalilinog oca, i doveo Tedija kako bi dalila preuzela brigu o njemu. U Gornji Šepak došao je i Dejan, a nas je zanimalo kako je prošao njihov susret nakon svega što se izdešavalo u rijalitiju "Zadruga 5".

Na opšte iznenađenje, Dejan nije ušao u kuću bivšeg tasta, pa je Huso ugostio samo Gorana:

- Goran i ja smo popili i popričali, sve kao u najboljim danima. Susret je, naravno, prošao bez problema. Doveo je Tedija, Dalila je rekla da želi da ga vidi, ali ne vjerujem da će ga zadržati. Vjerovatno će vratiti psa Goranu - rekao je Mujić i otkrio šta je pričao sa Goranom:

- Kao prijatelji, popričali smo o svemu što se izdešavalo, ali šta tu ima više da se kaže? Složili smo se da nismo zadovoljni onim što se izdešavalo u rijalitiju, onim što je Dalila napravila, ali šta da se radi? Nismo se svađali, nema potrebe, nije to naša stvar.

Iako Dejan nije ušao u Husinu kuću, Dalilin otac ne vjeruje ni da je Dragojević svratio do njegove i Daliline bivše kuće, jer je rekao da mu odatle ništa ne treba.

- Dejan neće uzimati ništa od stvari. Ni od garderobe ni od bilo čega drugog. Rekao je da želi da se stvari podijele, da se daju siromašnim ljudima. To mi je poručio preko Gorana. Uzeo je samo kola, ništa više - rekao je Huso, a otkrio je i da je siguran da Dejan nema nikakvu lošu emociju prema njemu, jer mu je poslao poklon:

- Deki mi je poslao poklon, i to baš "bogat" poklon. Ne bih da kažem šta je u pitanju, možda će se naljutiti ako kažem, ali eto. Nismo se ružno rastali. On je divan dečko. Bio je u Šepku, nije htio da dođe baš u moju kuću, ne znam zašto... Možda zbog medija, da neko ne bi nešto pisao, posumnjao, pravio problem... Ali zbog tog poklona znam da nije ljut na mene. Zašto bi i bio? Nisam ni ja ljut na njega. Jeste da je svašta pričao kada se svađao sa Dalilom, ali se ja na njega ne ljutim uopšte. Ako je i pretjerao, sve sam mu oprostio - rekao je Huso.

Izvor:Kurir

Ne propustite