MAJKA ALEKS NIKOLIĆ OTKRILA KAKO DEJAN I NJENA KĆERKA STVARNO ŽIVE: Ovo je prava istina

Objavljeno:07.08.2022 - 08:39
A A A Times Arial

Foto: Nikola Anđić, Nemanja Nikolić


Njih dvoje se ne razdvajaju, svakodnevno se sa svojim vjernim pratiocima druže na popularnim socijalnim platformama gdje snimaju svoju svakodnevicu, a kako zaista funkcionišu van rijalitija za Pink.rs ispričala je Slovenka Nikolić, Aleksandrina majka.

3113005-aleksandranikolicdejandragojevic-ff

foto: Nemanja Nikolić

- Moja Aleks i Dejan su super, baš odlično funkcionišu. Ne bih vas lagala, stvarno - mnogo se slažu, fino, lijepo, dobro... Nema tu negativne energije - priča Slovenka, koja je oduševljena novim zetom Dejanom.

- Upoznala sam ga, bio je ovdje kod nas. Super je dijete, kad ustane - raspoložen, nasmijan! Ja sam oduševljena Dekijem, pravo da vam kažem. Vrlo pametno dijete, voljela bih da ostanu zajedno. Hvala Bogu, slažu se dobro. Dogovaraju se, ja im se ni u šta ne miješam, nisam taj tip.

Na pitanje da li je zadovoljna kako je njena kćerka prihvaćena u Veterniku, Dejanovom rodnom mjestu, Slovenka kaže:

3121675-465132-ff

foto: Nenad Kostić

- Mislim da su je Dragojevići baš lijepo prihvatili, pogotovo baka, baka je mnogo voli. Moja Aleks je oduševljena kada ode u Veternik tamo, kod njih, bude joj jako lijepo - prave roštilj, imaju mace tamo, bude im zanimljivo... Baka, Bilja, svi su tamo prema njoj okej - priča Aleksandrina majka, koju je otkrila da li je strahovala da je Dejanovi neće prihvatiti, poučena iskustvom Dalile, njegove supruge.

3007693-untitled1-ff

foto: Printscreen
- Da vam kažem nešto, ko drugom jamu kopa, sam će u nju upasti. Ja znam to iz iskustva, nikada nikome nisam poželjela loše, ni najvećem neprijatelju. Bogu mu presudi, ja nikome. Ljudi su ljubomorni na njih dvoje, na Aleks i Dejana, ali oni su stvarno kao jedno, vjerujte mi.

Dejan i Aleksandra odlaze na prvo zajedničko ljetovanje, te smo pitali Slovenku da li bi voljela da joj po povratku saopšte vijesti da joj je kćerka u blagoslovenom stanju.

- Neka rade šta hoće. Ja živim za taj dan, da dobijem unuče od Aleksandre. Ja nju volim bolesno, bolesno sam vezana za nju - rekla je Slovenka.


Kurir.rs/Pink.rs