DALILA KONAČNO POKAZALA DEČKA - OBJAVILA SLIKU NA INSTAGRAM: Evo kako izgleda (FOTO)

Show
DALILA KONAČNO POKAZALA DEČKA - OBJAVILA SLIKU NA INSTAGRAM: Evo kako izgleda (FOTO)
Čini joj se da se zaljubila!

Čini joj se da se zaljubila!

Dalila Dragojević napravila je opšti haos u medijima, nakon raskida sa Filipom Carem, kad je na svom Instagram profilu objavila snimke sa nepoznatim muškarcem kako se drže za ruke, dok se voze kolima. Od tog dana neprestano se spekuliše ko je misteriozni momak sa kojim se viđa Dalila, a njene objave na Instagramu podižu dodatnu prašinu.

Dragojevićka već danima uživa na Crnogorskom primorju i po njenim slikama sa mora možemo da vidimo koliko se sjajno provodi. Ona je danas objavila snimak iz kreveta, na kom se vide samo njene razgolićene nuge, uz koju je stavila pesmu "Čini mi se da sam se zaljubila".

Snimak na OVOM LINKU

Već je poznato da Dalila jako voli ovu pesmu i da ju je rado pevala na samom početku odnosa sa Carem, a fanovi su spekulisali da ju je posvećivala i Anđelu Rankoviću tokom njihovog muvanja. Očigledno je Dalila ponovo srećna i zaljubljena, pa te informacije rado dijeli na svom Instagramu.

676-2022-08-06t153438-332

Foto:Printscreen

Dalila već na sljedećem storiju objavila sliku muškarca koji je posljednjih dana čini srećnom, ali njegov identitet i dalje nije željela da otkriva, pa je preko lica svog momka stavila veliki žuti emotikon, koji umjesto očiju ima srca.

 

Ne propustite