ŠOK U STUDIJU - NAPUSTIO EMISIJU KAD JE ČUO NJEN GLAS: Šopićka ostala zatečena (VIDEO)

Show
ŠOK U STUDIJU - NAPUSTIO EMISIJU KAD JE ČUO NJEN GLAS: Šopićka ostala zatečena (VIDEO)
Pobjesnio!

Pobjesnio!

U toku emisije "Narod pita" u kojoj je Ivana Šopić ugostila Nenada Aleksića Ša i Lepog Miću, produkcija je uključivala telefonske pozive gledalaca.

Međutim u jednom od tih poziva našla se i Monika Jovanovska, bivša zadrugarka koja je u rijaliti ušla na osnovu komunikacije sa reperom prije "Zadruge".

- Monika ovdje. On ako hoće na tu kartu da igra mogu i ja drugačije. Za to što je rekao da me je*e deda, samo neka priča, ja to volim. To nije tačno, ja sam se viđala sa oženjenim, ali nije deda. I nije mi finansijer. Ne znam, on uvijek bjesni na mene. Ne znam što mu toliko smetam u životu. Sve je sam uradio da uđem u Zadrugu - rekla je Monika, pa nastavila:

- Ja ga ne proganjam. Kad sam izašla nisam ništa loše rekla o njemu,a nije rekao hvala. Ja svašta mogu o njemu da kažem, a nisam ništa rekla. On kaže da ne voli takve spore djevojke, a šta je pričao sa mnom napolju

- Je*em ti tatu i brata u usta - vikao je Ša.

screenshot-from-2022-08-06-07-25-31

Foto:Printscreen

- Njegova sestra je ljudina, ja je volim i poštujem. Nikada mi nije rekla da se sklonim. Ona mi je kao druga majka. On je upoznat sa pričom da me voli i poštuje. Skoro svaki dan se čujemo. Ne treba meni Ša da kaže ništa. Ne proganjam ga napolju, samo sam rekla svoje mišljenje na ovo što je večeras rekao - rekla je Monika.

- Neću da pričam sa govnetom narkomanskim. Je*e je deda za lovu. Burazer i ćale je teraju da se ku**a. Je*em ti ružnu mamu bre. Pa ti zovi ku**o mamu ti je*em - rekao je Ša.

- Ne mogu više da ćutim, ne prepoznajem ga. Ja tebe je*em, a ne tvoju porodicu. Nek ti na dušu ide sve što pričaš. Nek da on dokaze - rekla je Monika.

- U lajvu si šm*kala, đubre ko*ainsko smrdljivo. Trebao sam da pustim da te biju one ribe.  - rekao je Ša

- Ti si stariji od tog dede. Ako hoćeš da se igramo ja ću da te userem - rekla je Monika.

screenshot-from-2022-08-06-07-23-31

Foto:Printscreen

Detaljnije u videu.

 

Ne propustite