MILJANA IZ BOLNICE IDE U ZADRUGU 6, OVO SU NJENI USLOVI: Mitrovići prihvatili

Objavljeno:05.08.2022 - 22:36
A A A Times Arial

Miljana Kulić trenutno se nalazi u Kliničkom centri Niš zbog komplikacije nastalih zbog operacije želuca. A čim je došla sebi, Nišlijka je počela da pregovara o ulasku u sljedeću sezonu rijalitija "Zadruga" i ugovorila posebne uslove zbog novonastale situacije, prenose domaći mediji.

- Miljana je rijaliti-igrač i to je njen posao. Naravno da će ući u Pinkov projekat, jer em želi, em živi taj način života. Bez nje ne može ni da se zamisli ovaj program. E sad, s obzirom na to da je situacija specifična, ona će imati i posebne uslove. Dakle, zdravstvena njega će biti na maksimalnom nivou. Ona će imati nadzor ljekara, koji će voditi računa o terapiji koju prima. Takođe režim ishrane i sna mora da joj bude usklađen, pa će zbog mira biti izolovana od ostalih učesnika - priča izvor i dodaje.

- Što se honorara tiče, on će biti nepromenjen kao i prošle godine. Inkasiraće ona lijepu svotu, a plus će imati tretman kao nijedan drugi ukućanin. Miljana mora samo da smanji cigarete, a sve ostalo će se nekako riješiti pomoću dobre organizacije. Sva sreća što je njeno zdravstveno stanje stabilno i što više nije životno ugrožena. Sad čekamo početak rijalitija i da vidimo kako će se snaći sa svim poteškoćama zbog operacije želuca - završava izvor za "Kurir".