POGORŠALO SE STANJE MILJANE KULIĆ: Pozvali su Mariju, ONA SLOMLJENA OD TUGE

Show
POGORŠALO SE STANJE MILJANE KULIĆ: Pozvali su Mariju, ONA SLOMLJENA OD TUGE
-

Miljana Kulić od subote se nalazali u Kliničkom centru Niš, pošto joj je pozlilo poslije operacije smanjenja želuca u Turskoj, gdje su je niški ljekari operisali i izvadili joj slezinu.

Poslije drame i borbe za Miljanin život, rijaliti učesnica je iz intenzivne njege, spuštena u poluintenzivnu njegu i njeno zdravstveno stanje je bolje i stabilnije, ali je i dalje pod 24-časovnim posmatranjem.

Iako joj se posljednjih nekoliko dana stanje poboljšalo, kako Pink prenosi, navodno je došlo do preokreta. Nažalost, Miljani se stanje ponovo pogoršalo.

Pozvali su njenu majku Mariju kako bi nam rekla nešto više o Miljanino zdravstvenom stanju, ali ona nije imala snage da priča.

Marija je juče tokom dana otkrila da ne može da kaže da je Miljana dobro.

- Nisam najbolje. Miljana je zbrunuta, svi su oko nje i rezultati su za sada zadovoljavajući. Ne mogu da kažem da je dobro, za mene je dobro tek kad dođe kući. Ljekari se trude da joj bude bolje, svakako joj je bolje nego što je bilo, ali za neke idealne rezultate tek kada dođe kući i vrijeme treba da prođe. Iscrpljena je, dvije operacije je ubrzo imala jednu za drugom. Samom tom operacijom smanjenja želuca gubi vitamine, jer ne unosi hranu, tako da joj treba vremena da se oporavi. Imamo povjerenje u ljekare - rekla je Kulićka.

Kurir.rs/Pink.rs

 

Ne propustite