BOLJE IM JE DA NE IZLAZE IZ KUĆE - 3 HOROSKOPSKA ZNAKA ČEKAJU TEŠKE MUKE U AVGUSTU: Ima li vas na listi?

Zanimljivosti
BOLJE IM JE DA NE IZLAZE IZ KUĆE - 3 HOROSKOPSKA ZNAKA ČEKAJU TEŠKE MUKE U AVGUSTU: Ima li vas na listi?
-

Astrolozi kažu da je avgust jedan od najvažnijih mjeseci u godini jer se tada najčešće dešavaju važne promjene. Ove godine mnogi od nas mogu da okrenu novi list, započnu neko novo poglavlje i u potpunosti promijene život.

Kako postoje oni kojima će avgust donijeti najviše sreće, tako ima i onih koji će u ovom mjesecu imati dosta problema. Ipak, važno je da znate da će vas oni dovesti nečemu što je dosta značajno, ukoliko budete strpljivi.

Evo o kojim znacima je riječ:

Bik
Trenutno prolazite kroz mnogo promjena, ali se i dalje osjećate neodoljivo. Horoskop predviđa da cijeli avgust možete da provedete navikavajući se na svoju novu stvarnost. Odvajate se od onoga što vam više ne služi i ciljate na nešto bolje! Ovog mjeseca Sunce će se kretati kroz vašu osjetljivu četvrtu kuću doma i porodice, što bi moglo da vam skrene pažnju na deo emocionalnog tereta koji ste nosili. Zaslužujete da se osjećate dobro tamo gdje jeste, zato počnite da njegujete svoj lični život i stvarate prostor za sebe koji u potpunosti pripada vama.

Vaga
Možda ćete biti rasijani ovog mjeseca, jer učite dokle idu vaše granice i gdje treba da povučete liniju. Ako vas nešto konstantno iscrpljuje, možda je vrijeme da počnete da se odvajate od svega što je toksično za vas. Zaslužujete da uložite svoju energiju u neki potencijal koji posjedujete, a koji bi nakon avgusta mogao da vam obezbijedi lični rast i razvoj. U ovom mjesecu vas i dalje muči prošlost koja dolazi u sve sfere života - poslovnu, ljubavnu i porodičnu.

Jarac
Dok Sunce putuje kroz osmu kuću energije, primorava vas da prepoznate gdje počinjete, a neko koga volite - završava. Samo zato što vam je stalo do nekoga ne znači da morate da mu dozvolite da zauzme svaki centimetar vašeg života! Postavite neke granice i naučite da se nosite sa tim prije nego što to postane previše. Nema ništa loše u tome da svoju energiju uložite mudro, a ne nemarno. Ne bi trebalo da se osjećate krivim ako postavljanje granica nekoga u vašem životu čini nesrećnim.

(MONDO)

Ne propustite