KAKAV BLAM - DALILA SE NABACIVALA ACI LUKASU, EVO KAKO JE ON REAGOVAO: Sve je snimljeno, ZANIJEMILA OD SRAMOTE

Objavljeno:04.08.2022 - 21:49
A A A Times Arial

Bivša zadrugarka Dalila Dragojević provodila se prekjuče na nastupu Ace Lukasa u Budvi, a kad je alkohol počeo da radi svoje, krenula je navodno da mu se nabacuje, pa je pevač oduvao!

Naime, Dalila je u izlasku bila s drugaricom Marijanom Zonjić i još nekoliko prijatelja, a kako je sedela za stolom tik do bine, koji je obično rezervisan za muzičare, celo veče je navodno obletala oko folkera koji nije pokazao ni trunku interesovanja za nju, pa joj je pokazao srednji prst, piše "Republika".

- Dalila i Marijana su se sa društvom smestile za sto i već tada su je mnogi prepoznali pošto je taj separe na najboljem mestu. Naručile su nekoliko flaša šampanjca, prvo su samo sedele i snimale se telefonima da bi posle poskakale da igraju. Tu su prilazile neke devojke da se slikaju s njom, Dalila je izlazila u susret i pozirala s Marijanom. Posle, kad je predgrupa završila svoj deo, izašao je Lukas. Tad su poskakale da igraju, Dalila je Lukasa sve vreme merkala, snimala ga telefonom, da bi na kraju čekala prvu priliku da s njim popriča - kaže izvor na početku i otkriva da je neprijatna scena usledila kada se Lukas vratio s pauze da peva sledeći blok:

- Kad se Aca vratio s prve pauze, imao je veliki uvod u sledeću pesmu. Svirao je na klavijaturi i Dalili je prvo uzvratio mahanjem kad mu se javila, pa je to shvatila kao znak da mu priđe. Kad je došla do njegove klavijature, obratila mu se dok je snimala sve telefonom, a on joj je pokazao srednji prst. Tek tad je shvatila koliko ima sati, pa se posle povukla u separe.

screenshot-from-2022-08-04-21-33-38

Kako "Republika" prenosi, zadrugarka je posle neprijatne scene samo snimala provod u separeu, šampanjce koji su stizali i društvo s kojim je bila.

- Videlo se da je Dalili bilo neprijatno, posebno što su mnogi koji su se provodili pored videli šta je Lukas uradio. Marijana je pozvala Dalilu jer je videla šta se desilo, ali joj je ona odmahnula rukom i rekla da ninta drugo od njega i nije očekivala. Onda su opet ustale da igraju, naručivale su najskuplje šampanjce, pa se provod kod prijatelja nastavio do duboko u noć - kaže sagovornik za pomenuti portal.

Izvor:Srbijadanas