"AKO UMREM..." POTRESNE RIJEČI MILJANE KULIĆ IZ BOLNIČKE POSTELJE: Rasplakali se i ljekari

Show
"AKO UMREM..." POTRESNE RIJEČI MILJANE KULIĆ IZ BOLNIČKE POSTELJE: Rasplakali se i ljekari
.

Drama oko zdravstvenog stanja Miljane Kulić ne jenjava, a ljekari Kliničkog centra u Nišu daju sve od sebe da učesnici "Zadruge"spasu život. Miljana je nakon teške intervencije, izustila samo jednu rečenicu koja je rasplakala cijeli stručni tim, a kada se pročulo i bolnicu.

Naime, kada se Miljana probudila nakon operacije smještena je na intenzivnu njegu. Bila je veoma uznemirena i jedino je tražila da čuje majku Mariju, što su joj ljekari i omogućili, budući da ne može niko da je vidi što zbog njenog stanja, što zbog korone. Kada su joj dali telefon i pozvali Mariju, Kulićkine riječi su bile toliko emotivne da su se svi rasplakali. 

- Miljanino stanje je zaista komplikovanno. Ljekari čine sve i na stalnoj su vezi sa njenim roditeljima. Svi su plakali kada je Miljana rekla Mariji "Ako umrem, ako se ne probudim, čuvajte mi sina, mama volim te i izvinite ti i tata za sve". Čuli smo da su i ljekrai koji su bili pored nje suze ronili kada je pričala sa majkom - kaže izvor iz Ništa, te dodaje da se drama nastavila i ispred bolnice budući da je Marija burno reagovala kada je čula kćerkine riječi:

- Marija i Siniša su se mnogo potresli zbog jćerkinih riječi. Prisutni prolaznici su im prišli u nameri da im pomognu, a kada su čuli šta je Miljana Mariji rekla i neznanci su plakali sa njima.  Kada su se malo umirili Marija i Siniša su otišli u crkvu i zapalili svijeću za ćerkino zdravlje.

Nakon toga Marija je potvrdila saznanja i otkrila da je Miljana još uvek na intenzivnoj nezi.

- Tačno je, čula sam se sa Miljanom, doktorka joj je dala telefon da je čujem. Šta ćete, u takvim situacijama joj samo najmiliji trebaju - rekla je Marija kroz suze, pa dodala:

- Hvala Bogu, polako ide na bolje. Još uvek je na intenzivnoj, još uvek je u krizi zbog trombova, ali je konstantno prate. Ovi ljudi koju su oko nje, koji je paze, ja nemam reči kakvi su to profesionalci. Tretiraju je bukvalno kao da je u Americi, a ne u Nišu, svaka im čast. Mnogo mi je lakše otkako sam joj čula glas, mi nastavljamo da se molimo i dalje, da joj se stanje stabilizuje.

Podsećamo da je Miljana u Turskoj uradila smanjenje želuca. Kada se vratila u Srbiju, pozlilo joj je, hitno je operisana i tom prilikom joj je uklonjena slezina. Ona je trenutno pod stalnim nadzorom lekara.

Izvor:Srbijadanas

Ne propustite