MILJANA KULIĆ PROGURALA TEŠKU NOĆ: Marija od bola ne može da govori, a iz Urgentnog centra poručili samo ovo

Show
MILJANA KULIĆ PROGURALA TEŠKU NOĆ: Marija od bola ne može da govori, a iz Urgentnog centra poručili samo ovo
Miljana Kulić, koja se biri za život u Kliničkom centru Niš pošto joj je, posle smanjenja želuca u klinici u Turskoj, izvađena slezina, pregurala je još jednu tešku noć.

Miljana Kulić, koja se biri za život u Kliničkom centru Niš pošto joj je, poslije smanjenja želuca u klinici u Turskoj, izvađena slezina, pregurala je još jednu tešku noć.

Njena majka Marija Kulić ne odvaja se od kćerke i ona je već iscrpljena od straha za kćerkom.

- Zaista ne mogu da govorim, javila se Marija, u čijem glasu se osjećala bol i sav strah za kćerku. Na pitanje kako se Miljana danas osjeća i kako je protekla noć, Marija nije mogla da izusti ni riječ.

Iz Urgentnog centra nam se javila dežurna doktorka koja nije mogla da nam kaže ništa o zdravstevenom stanju pacijenta Miljane Kulić, i poručila je da je sve što može da nam kaže o stanju pacijenta piše na zvaničnom sajtu na Kliničkog centra.

Podsjetimo, u ponedjeljak se oglasio Klinički centar Niš sa saopšenjem o pacijentu Miljani Kulić.

Pacijentkinja Miljana Kulić primljena je u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Niš u subotu 30.jula kao hitan slučaj zbog bolova u trbuhu. Sedam dana pre prijema pacijentkinja je operisana u turskoj bolnici kada je zbog gojaznosti urađena operacija takozvanog „skraćivanja želuca“. Nakon prijema u UKC Niš urađene su sve dijagnostičke procedure koje su ukazivale na neophodnost hitne hirurške intervencije. Istog dana 30.jula pacijentkinja je hitno operisana i tom prilikom je ustanovljeno krvarenje u trbuhu uzrokovano povredom slezine. Urađena je operacija uklanjanja slezine. Pacijentkinja se uspješno oporavlja u jedinici intenzivne nege klinike za anesteziju i reanimaciju, saopšteno je iz UKC Niš.

Ne propustite