ŠOK U STUDIJU - EVO ŠTA JE TRAŽILA OD DEJANA USRED EMISIJE: Njegova reakcija sve iznenadila (VIDEO)

Show
ŠOK U STUDIJU - EVO ŠTA JE TRAŽILA OD DEJANA USRED EMISIJE: Njegova reakcija sve iznenadila (VIDEO)
Očitala mu lekciju!

Očitala mu lekciju!

U toku je emisija "Narod pita". Voditelj Darko Tanasijević večeras je ugostio Sandru Rešić i Dejana Dragojevića. Uslijedilo je još jedno uključenje, javila se Nada iz Čačka.

676-2022-08-02t084246-106

Foto:  Printscreen Pink.rs

Moram da pozdravim Sandru i poželim joj svu sreće. Mnogo majke koje imaju sinove poželjele bismo da nam ona bude snajka. Ja sam i Dejana obožavala, ali sam se razočarala u njega. Kad je bilo najteže, kad ga je žena revarila, ti si mu Sandra bila sve. Od prvog dana sam gledala. Toiko si uložila u tog dečka, on je bio pun sebe kad je došao sa Dalilom, ali udarila mu je nož u srce. Sandra neviđeno si učinila za njega, ali ti nije vratio ljubaznost i prijateljstvo. Biila si uz njega dok se nije upoznao sa drugom devojkom. Videćemo kako će da prođe ovde. Što se Anđela tiče, nemoj u životu da pomislim da mu se vratiš. Budi lepa kao što jesi, lijepo pjevaš. Hoću da pozdravim Deja, divan si dečko, imaš divne roditelje, ali treba da znaš da se ne pljuje u bunar iz kog si pio vodu. Mi smo gledali, otplakali tvoje suze i tvoju muku kad te je žena javno prevarila. Vratio si joj se, Sandra ti je opet bila prijatelj. Nisi smeo da pozagziš - govorila je gledateljka.

676-2022-08-02t084241-438

Foto:Printscreen Pink.rs

U bunaru se isprljala voda - dodao je Dejan.

Mlad si, ali vidjećeš šta si izgubio. Budi sa ovom devojkom, važno je da si se otarasio onog zla. Izvini se javno Sandri i reci joj "Hvala", nemoj da je vrijeđaš, govoriš ružne riječi jer i tvoja majka je nju voljela. Prilično je drzak. Ako ima djevojku, neka bude prijatelj. Ona je bila svaku noć uz tebe da ne uradiš nešto. Mogla je da ti okrene leđa. Svi su ti se podsmijavali, ona samo ćuti i gleda i bila je uz tebe. Budi prijatelj, upoznaj majku sa Sandrom. Ono što je uradila za tebe je veliko bogatstvo. Mlad si dečko, treba da sazreš da bi znao šta je pravo prijateljstvo - nastavila je gledateljka.

Sve i da u paralernom svijetu postoji momenat da on kaže "Izvini" to ne bi bilo prihvaćemo. Prema svima sam imala greške, svi griješimo i niko nije savršen. Uvijek sam znala da kažem izvini, pa sve i dqa mi neko ne oprosti. Kad je Dejan u pitanju to će da ostane enigma koja nikad neće biti razjašnjena. Nema potrebe za druženjem danas, ni za sto godina. Ja njemu želim svu sreću sa porodicom, djevojkom i to je od srca. Nema vrijeđanja, sa moije strane ga nikad nije ni bilo. Ja nisam rekla da je on loš čovhek, nego da je ispao loš čovjek prema meni - komentarisala je Sandra.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

 

Ne propustite