SANDRA U EMISIJI UŽIVO PRIZNALA SVE DEJANU: Pogledajte njegovu reakciju, "LAKŠE MI JE BILO KAD..."

Show
SANDRA U EMISIJI UŽIVO PRIZNALA SVE DEJANU: Pogledajte njegovu reakciju, "LAKŠE MI JE BILO KAD..."
-

Sandra Rešić je tokom emisije "Narod pita" odgovarala na razna pitanja, a tom prilikom se pokačila sa Dejanom Dragojevićem.

- Što mu je toliko smetala masaža da li je to ljuomora? - pročitao je voditelj.

- Htio sam da ona*išem, a nisam mogao od kamera. Što Sandri smeta moja ljubav sa Aleksandrom? - odgovorio je Dragojević.

- Kad sam ja rekla da mi smeta? - pitala je Sandra.

- Kad sam ja rekao da meni smeta masaža? Ja samo odgovaram na kontstatacije - uzvratio je Dejan.

- Sandra, jako te poštujem i tvoje pjevanje. Mislim da ko tako dobro pjeva, ne može da bude loš čovjek, ali neke situacije govore drugačije. Ako si vidjela da je Dejan našao djevojku, ide na bolje, a ti si pravila scene, plakal, kukala, ogovarala, pozdravljala lisice, ulazak na radio, pa onaj razgovor: "Pričaćemo napolju". Ja imam muža i ne bih voljela da ima takvog prijatelja - govorila je gledateljka.

- Da, vrlo sam bila bezobrazna prema Dejanu i Aleksandri. Dejan i ja smo bili kokrektni, na početku veze sa Aleks. Nakon klipova sam rekla da mi je neprijatno, zbog zadrugara koji su komentarisali i mogla sam da zamislim kako je Aleksandri. Dejan i ja smo zajedno od "Sudbinskih lisica" dobili paket, otišla sam samo da se zahvalim, nisam tražila dqa šalju još i rekla: "Hvala što vididte ljubav". Jedini problem koji sam napravila i priznala je kad sam kačiča čuvene lisice, to je jedina greška i trajala je 24 sata. Da li sam ja njega poslije svega ogovarala, u smisli kako je mogao to da mi uradio... Pa ni tad ga nisam vrijeđala, niti upotrebila ogavne riječi. Rekla sam da je skot i to sam mu rekla u lice. Nisam ga opsovala, a imala sam želju - pričala je Sandra.

- Godine druženje sa Anđelom lakše si ti podnijela - dodala je gledateljka.

- Da, lakše sam podijela. Govorila sam i plašila se da će završiti tako sa nom, a za Dejana sam mislila da će bizi moj prijatelj i u njega nikad nisam sumnjala - objasnila je Rešićeva.

- Odricanje Sandre je dokaz da nisi podilazio mišljenjem publike, pa i cjepanje čestitki 20 dana pred kraj. Ostali su ljudi koji su bili prava podrška - rekla je gledateljka Dejanu.

(kurir.rs)

Ne propustite