ĐEDOVIĆ SE HITNO OGLASIO, RIJEČ JE O MILJANI KULIĆ: Čuo sam se Marijom

Show
ĐEDOVIĆ SE HITNO OGLASIO, RIJEČ JE O MILJANI KULIĆ: Čuo sam se Marijom
-

Žestoko odbrusio!

Miljana Kulić već danima dobija ogromnu podršku, zbog jako teške situacija u kojoj se našla nakon što je uradila smanjenje želuca. Ljekari se bore za njen život, a Miljana tokom cijelog dana dobija podršku na društvenim mrežama od brojnih bivši zadrugara.

Tim povodom oglasio se i Marko Đedović, koga su fanovi na Instagramu napali, jer se nije javno obratio Miljani, a on je sad stavio tačku na sve spekulacije i objasnio da je sa Marijanom Kulić po cijeli dan na vezi i o Miljaninom stanju zna više od svakog.

-Za sve one dušebrižnike koje interesuje što nisam dao Instagram podršku Miljani, evo da vam se obratim. Upućeniji sam u Miljanino stanje od svih vas, čujem se sa Marijom na svakih sat vremena i šta god da im treba tu sam. Sve ostalo je naša privatna stvar o kojoj neću vas obavještavati. Nadam se da vam je lakše sad i da nećete imati potrebu da jedete g*vna po mrežama i pljujete me. Toliko. Biće Mika ok - napisao je Marko na svom Instagram storiju, uz emotikone stegnutog bicepsa u znak podrške Kulićevoj.

676-4

(pink.rs)

Ne propustite