"DJELOVALA JE ZDRAVO, ALI PRIMIJETIO SAM JEDNU STVAR": Ivana Tramp nekoliko sati prije smrti bila u restoranu

Zanimljivosti
"DJELOVALA JE ZDRAVO, ALI PRIMIJETIO SAM JEDNU STVAR": Ivana Tramp nekoliko sati prije smrti bila u restoranu
-

Zvaničan uzrok smrti Ivane Tramp još uvijek nije poznat.

Vijest da je Ivana Tramp bivša supruga Donalda Trampa, preminula iznenadila je sve. Posebno ljude iz njenog bliskog okruženja koji tvrde da je ona bila osoba puna života i da ništa nije ukazivalo da je bolesna. Ivana je u besvesnom stanju pronađena na dnu stepeništa svoje kuće na Menhetnu, samo nekoliko sati prije nego što je trebalo da krene kod frizera.

Strani mediji navode da sve ukazuje na to je smrtno stradala padajući niz stepenice, nakon što je, pretpostavlja se, doživjela srčani udar. Istog dana kada je preminula Ivana je, po običaju, otišla na ručak u omiljeni restoran. Vlasnik ovog ugostiteljskog objekta Paolo Alavin ispričao je za američke medije da je on bila čest gost, i otkrio kako se ponašala posljednjeg dana svog života.

"Kao i uvijek, pitala me je kako sam, uvijek nas je podržavala i imali smo jedan izuzetno normalan razgovor, kakav sam vodio s njom svaki put kada bi došla. Djelovala je zdravo, izgledala je možda malo umorno, ali je inače djelovala dobro", dodao je Paolo.

"Nemam pojma šta se dogodilo. Vidjeli smo da se nešto događa ispred njenog stana. Bila je dobro ljudsko biće, bila je stvarno, stvarno dobra osoba. Sve je to za mene trenutno jako emotivno. Ona je svima ovde bila majka",  zaključio je utučeni Paolo.

Od Ivane se na Instagramu dirljivom porukom oprostila i kćerka Ivanka. 

"Srce mi je slomljeno zbog smrti moje majke. Mama je bila briljantna, šarmantna, strastvena i opako duhovita. U svakom svom djelovanju pokazivala je snagu, upornost i odlučnost. Živjela je život punim plućima i nikada nije propuštala priliku za smijeh i ples Nedostajaće mi zauvijek i čuvaćemo uspomenu na nju u srcima dok smo živi", napisala je bolom skrhana Ivanka (40).

Izvor: Lepa&Srećna

Ne propustite