OVIH 6 PREDMETA SPRJEČAVAJU NOVAC DA UĐE U VAŠ DOM: Sigurno ih imate u kući (FOTO)

Objavljeno:13.07.2022 - 23:19
A A A Times Arial

Svaka nekretnina ima određenu energiju.

Prema mišljenju feng šui stručnjaka, neke stvari veoma loše utiču na priliv novca u kuću. Smatraju da kakva je energija doma i njegovo uređenje, takve su i finansije ukućana unutar njega.

Postoje ključne tačke u domu koje su vezane za finansije. Nered ne smije nigdje da se zadržava, jer može izazvati finansijske blokade i dovesti do toga da nam dužnici ne vraćaju novac. Ustajala energija u određenom dijelu prostora stvara nemogućnost većih prihoda. Zapušten podrum može proizvesti neplanirano plaćanje kazni, pa makar i za parking.

Obratite pažnju na sljedeće dijelove kuće!

1. ULAZI

Ulazna vrata su dio prostora koji predstavlja: ulazak energije, ulazak novih mogućnosti i dolazak novca. Ulazna vrata su otvor glavne cijevi novčanog toka.

Pravilo kaže: ako poštar ne može da nađe vaša vrata kada vrši isporuku, neće vas naći ni novac. Ako su prevelika: sve prolazi pored pored stanara u tom domu. Ako su premala: ovi ljudi su pohlepni i sebični, a to nije dobro za razmjenu novca.

Ulazna vrata, takođe, moraju se otvarati do ugla od 90 stepeni kako bi i novac mogao slobodno ući. Takođe, dobro je da okačite poruku "Dobrodošli", jer je to poziv ne samo gostima već i novcu.

1. PRILAZ

Ako gost ne može lako da pronađe vaša ulazna vrata, neće moći ni energija novca. Mračni prilaz domu donosi: tamnu budućnost, tešku karijeru i teško prikupljanje materijalnih dobara.

Kako da to popravite: dobra rasvjeta i dekoracija pored ulaza biće dobrodošlica i gostima i prihodima.

2. NERED

Ako je dom ispunjen neredom, ili malim prostorijama (ostava), koje su nesređene i natrpane – ne treba se iznenaditi ako imate finansijske probleme.

Korekcije: raščistite nered što prije, presložite stvari u kutije i ostavite u toku noći da “gori” svjetlo (jang energija rasvete oživljava mrtvu tačku u domu, a ta tačka može biti u kompasnoj direkciji stana vezanoj za karijeru, finansije ili naplaćivanje).

3. POZADINA DOMA

Ako su prozori prvo što vidite kada uđete u vaš dom, nećete ni novac zadržavati. Kako to ispraviti? Postavite keramičke statue, saksije sa cvijećem na dasku pod prozorom..

5. POZICIJA DOMA I GUBITAK FINANSIJA

-dom na kraju T raskrsnice: novac će se redovno gubiti

-dom u dijelu slijepe ulice: nema nikada dovoljno prihoda

-dom s nizbrdicom iza: sve finansije se “tope”

-dom u suterenu - nemaština

-dom kojem je pozadina reka, ili neka druga voda: nemogućnost plaćanja računa

6. UNUTAR DOMA

-greda iznad šporeta: problem sa finansijama

-greda iznad radnog stola: nedovoljne zarade

-prljav frižider: neplaćeni dugovi

-prljava rerna: problem sa finansijama

-prljav šporet: zagarantovani finansijski problemi

Najvažnije je da budete otvoreni za prijem! Radite na energiji svog doma i verujte. Napravite kutiju za bogatstvo i aktivirajte prihode upotrebom novčanika i novčanica-aktivatora. Budite otvoreni za prijem.

(Stil)