PRIJE SPAVANJE POPIJTE 1 KAŠIKU SIRĆETA: Evo zašto je to dobro za vaše zdravlje!

Porodica i zdravlje
PRIJE SPAVANJE POPIJTE 1 KAŠIKU SIRĆETA: Evo zašto je to dobro za vaše zdravlje!
Ujutru ćete se buditi bez neprijatnog zadaha

Ujutru ćete se buditi bez neprijatnog zadaha.

Dobra svojstva jabukovog sirćeta jako dobro znamo, ali, postoje i ona koja nisu baš toliko poznata.

Pročitati deset dobrih svojstava jabukovog sirćeta koja možete iskoristiti ukoliko popijete jednu kašičicu prije spavanja, i ubrzo će vam vjerovatno postati navika!

 Tretirajte bol u grlu sa jabukovim sirćetom

Ono ima antibakterijsko dejstvo i stvoriće kiselo okruženje. Samo progutajte kašičicu jabukovog sirćeta sat vremena prije nego što odete na spavanje, a zatim još jednu pola sata pred spavanje. Poslednju kašičicu konzumirajte neposredno prije nego što odete na spavanje.

Rješite se neprijatnog jutarnjeg zadaha jabukovo sirće ubija bakterije i bacile koji prouzrokuju neprijatan zadah u vašim ustima.

 Povratite kiselinu u želucu tako što ćete pomiješati kašiku jabukovog sirćeta sa vodom i popiti taj rastvor sat vremena prije spavanja.

Spriječite lošu probavu ispijanjem mješavine sačinjene od meda, kašičice jabukovog sirćeta i vode pola sata prije odlaska u krevet.

Visok nivo šećera u krvi je najčešći uzrok nesanice jabukovo sirće povećava senzitivnost insulin, te smanjuje nivo šećera u krvi. Neposredno prije nego što odete na spavanje, konzumirajte dvije kašičice jabukovog sirćeta.

Prije nego što pokušate ovu metodu, konsultujte se sa ljekarom, naročito ukoliko koristite lijekove za dijabetes.

Sipajte kašičicu jabukovog sirćeta u čašu tople vode i dobijenim rastvorom možete riješiti problem sa bolovima u stomaku.

 

 

Ne propustite