KARLEUŠA PODRŽALA NIKOLINU PIŠEK, A 1 VIDOJEVA SLIKA OTKRIVA I ZBOG ČEGA: Za sve je kriva porodica Ražnatović (FOTO)

Show
KARLEUŠA PODRŽALA NIKOLINU PIŠEK, A 1 VIDOJEVA SLIKA OTKRIVA I ZBOG ČEGA: Za sve je kriva porodica Ražnatović (FOTO)
.

Pop diva Jelena Karleuša oduvek je važila za nekoga ko brani slabije, nemoćnije, bori se za prava žena, životinja… Tako je nedavno, u „ratu“ koji vode voditeljkaNikolina Pišek i njen svekar Miša Grof, kao što se i očekivalo, pružila podršku Vidojevoj udovici.

Na Nikolininom Instagram profilu JK je u svom stilu napisala reči pune podrške:

– Lutko lepa, draga, mila i dobra, bori se za sebe u inat svih balkanskih mrzitelja žena, bori se za svoje dete jer ti mu to kao majka duguješ, bori se. Tačka. Glavu gore i ne daj na sebe nikada nikome! Budi primer svom detetu za borbu u životu. Svako ko ti reč kaže, svako ko se drzne da se bavi tvojim parama, tvojim privatnim stvarima, tvojim životom i tvojim novčanikom – neka pu** k**** – napisala je Karleuša, pa nastavila.

– Nisi dužna nikome da se pravdaš ili da objašnjavaš, pogotovo ne na ovim prostorima gde su žene građani drugog reda, gde mediji i muškarci brutalno gaze sve žensko, gde je čak i žena ženi vuk! Borba draga, lepa i pametna, glavu gore jer je život jedan! A drugi neka p***, bre – dodala je Jelena, a njen komnetar pobrao je mnoštvo lajkova.

Pročitajte: Ana Nikolić brani Nikolinu Pišek – Žestoko odbrusila Miši. Ovo je nečuveno, sahranio si sina, ne taštu… 
Jelena Karleuša, Nikolina Pišek

– Ljubim te, ti si isto lavica na j***** Balkanu i sve znaš – odgovorila je Nikolina na Jelenin komentar.

No, Jelenine reči podrške nisu svi shvatili kao prijateljski gest, naprotiv. Neki su prokomentarisali da pevačica pruža podršku voditeljki jer je Miša Grof prijatelj sa porodicom Ražnatović, sa kojom je Karleuša godinama u sukobu.

A, da su Ristovići i Ražnatovići zaista prijatelji pokazuje i fotografija na Vidojevom Instagram profilu.

 

Ne propustite