ONA JE SINOĆ NAPUSTILA ZADRUGU, IMALA NAJMANJE GLASOVA: Otkrila sve detalje iz Bijele kuće, SKANDAL (VIDEO)

Show
ONA JE SINOĆ NAPUSTILA ZADRUGU, IMALA NAJMANJE GLASOVA: Otkrila sve detalje iz Bijele kuće, SKANDAL (VIDEO)
..

U toku emisije "Finalna izbacivanja", Dušica Jakovljević je u studiju ugostila bivše zadrugarke, Minu Vrbaški, Diju Kostić i Anu Jovanović.

Voditeljka je povela razgovor sa Nevenom Savić, zadrugarkom koja je zauzela 25. mesto u "Zadruzi 5".

- Šta reći na ovakva dva profila? Ja nikoga nisam slušala i izolavala sam se na dvije osobe. Moraju da mi se slegnu utisci da bih vidjela da li je to zaljubljenost. Ne znam Dušice šta je po strani. Odaje mi utisak da je samo možda ovo njegova igra ili da mu je krivo što me je povrijedio - rekla je Nevena.

- Kome krivo? Ma daj molim te - rekla je Mina.

- Rekla sam mu prije nego što je krenula muzika da sam bila u pravu, pa me je ponižavao u rijalitiju. Da li on želi da pokaže da sam folirant, ne znam - nastavila je Savićeva.

- Zbog čega mislite da je on htio da se pozdravi sa njom - pitala je voditeljka.

- Možda je to nekako zbog naroda. Ja mislim da čak ni Zola više ne zna. Možda ja griješim dušu, ne bih da mi zamjeri, ali se možda izgubio - rekla je Mina.

- U svemu mi nije jasna ona - dodala je Savićeva.

- Ja sam dala sve od sebe da je ispravim, gledala sam je kao na sebe, ali eto - rekla je Vrbaški.

- Ja sam sa njom bila kad joj je bilo najgore. Da joj skuham kafu kad se desilo, šta se desilo. Bila sam uz nju od samog početka. Možda imam nekog ili sam slično doživjela, pa mogu da se saosjećam sa njom. Možda ona gleda da povrijedi ljude, jer je nju neko povrijedio - rekla je Nevena.

- Pričala mi je da je Nevena privođena zbog prost-itucije, uglavnom sve ono što je iznijela za crnim stolom - rekla je Ana.

- On je meni rekao ono što mu je Viki rekla bez bubice. Rekla sam da je ona radila za nekog dečka, a on je prenio da sam ja rekla da je ona moja radnica... - rekla je Nevena.

- Ispada da kosntantno štiti nekoga - dodala je Ana.

- Svi su na bazenu, ona se vratila sa abor-tusa. Dejan je htio da baci stvari koje je ona potopila, pa sam ja uzela da operem. Ona mene vrijeđa zimus u mom bademantilu, mislim šta da kažem - rekla je Nevena.

- Operi joj bademantil opet - rekla je Ana.

Detaljnije pogledajte u videu.

 

Ne propustite