ONI SU NAJVEĆI GUBITNICI U ZADRUZI 5! OSTALI BEZ HONORARA: Napuštaju rijaliti bez isplate(FOTO)

Objavljeno:04.07.2022 - 20:52
A A A Times Arial

Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Youtube

Mnogi učesnici "Zadruge", čije je finale zakazano za 10. jul, profitiraće od višemjesečnog boravka u Šimanovcima, ali nekoliko njih se neće mnogo osladiti od ovog rijalitija.

Glavni razlog za to su njihove mnogobrojne kazne koje su dobijali tokom rijalitija zbog nepoštovanja pravila, zbog čega su najčešće sankcionisani nedeljnim i mjesečnim honorarima.Najveći gubitnici ove sezone su Viktorija Mitrović, koja je bila kažnjena jednim tromjesečnim, jednim dvomjesečnim i tri puta nedeljnim honorarom.

2963087-screenshot-33-ff

foto: Printscreen/Magazin In

Kako je na početku rijalitija bila anonimus, te je imala najmanji honorar, od svega 500 eura nedeljno, dolazi se do računice da će ostati bez 11.500 eura. Ovo praktično znači da je ona polovinu rijalitija - tačnije pet i po mjeseci - provela za džabe.

Osim njih dvoje, među onima koji su izgubili dosta novca zbog svog ponašanja i nepoštovanja pravila koje se odnosi na to da je spavanje u određenim dijelovima dana strogo zabranjeno su i Dalila Mujić i Filip Car.

3073291-screenshot-72-ff

Foto: Printscreen/Instagram

Filip je tako zbog agresivnog ponašanja kažnjen tromjesečnim honorarom. On je u ovu sezonu ušao za 1.500 eura nedeljno, ali je zbog javne preljube sa Dalilom i dogovora sa produkcijom dobio nekoliko bonusa. Zbog toga će na kraju biti u plusu, a slična situacija je i sa njenim bivšim suprugom Dejanom Dragojevićem.

Pored ovih učesnika, apsolutni rekorderi po kaznama su i dva diskvalifikovana učesnika - Miljana Kulić i Marko Osmakčić. Ona je trebalo da zaradi 120.000 eura po sezoni, tj. 3.000 eura na nedeljnom nivou. Ipak, ona je ovaj honorar izgubila jer je do sada tri puta diskvalifikovana, zbog čega je svaki put bila prinuđena da plati produkciji 50.000 eura.

3026445-screenshot-59-ff

foto: Printscreen/Zadruga

Osmakčić je u rijalitiju zarađivao 1.000 eura nedeljno, što znači da je mogao da iz rijalitija izađe bogatiji za 40.000 evra. Međutim, zbog raznih kazni on je bio dužan produkciji 20.000 eura, dok će konačna suma biti mnogo veća zbog tužbe koja je podnjeta zbog njegovog bijega, koji je osmislio njegov otac Franjo Osmakčić, kad je izmislio svoju smrt.

3067299-screenshot-25-ff

foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs