PROBLEMI SA NOVCEM, ALI I MNOGO LIJEPIH STVARI: Astrolog Veličković otkrio šta nas očekuje ove nedelje!

Objavljeno:04.07.2022 - 17:27
A A A Times Arial

Foto: Screenshot/TV Prva

Astrolog Dušan Veličković otkrio je kakve nas promijene na astrološkom nebu očekuju ove nedelje - biće veoma zanimljivo i dinamično!

Mars ulazi u znak Bika ujutru, 5. jula u 8:08, a prema riječima astrologa Dušana Veličkovića, to će nam donjeti probleme sa novcem.

"Mars je planeta nestrpljenja i akcije i kad se nađe u znaku Bika, onda on zna da pravi nepotrebne troškove. Ujedno će i Merkur iz Blizanaca ući u znak Raka. Ta promijena znakova planeta će doneti promijene u nekom našem osjećanju i promijene o čemu mi razmišljamo.

Merkur u Raku razmišlja o kući i porodici, o zbrinjavanju", ispričao je astrolog u emisiji "150 minuta" na TV Prva, a zatim je otkrio i šta svaki znak može da očekuje ove nedelje."Ova nedelja će za Ovna biti fantastična, u Ovnu je ostao samo Jupiter, planeta koja daje ogromnu dozu sreće, ali Jupiter je i veliki svjetski putnik, tako da ako je po pitanju putovanja nebo najnaklonjenije Ovnovima.

Takođe je dobar period za kuću, za preuređenje enterijera, za prepravljanje nekog rasporeda u kući ili kupovinu i idealan je period za komunikaciju i biznis sa strancima i ljudima koji ne žive u vašem gradu.

Bikovima je dinamično i zanimljivo, Uran im ne da da se opuste, a Venera u Blizancima ih tjera da razmišljaju o novcu. Njima je posao najbitniji i idealan je period da počnu neki novi posao, privatni, nešto dodatno uz ovo što rade. A za one koji rade malo više, sigurno će biti i više para. Dobar je period za emotivne početke veze, braka".

Blizancima, kaže astrolog Veličković, pomalo smeta promijena Merkura u znak Raka, te će biti malo emotivniji nego inače i razmišljaće mnogo više o novcu, ali će im idealan period za zaradu biti tek u avgustu.

"Rakovima je počeo fantastičan period, Merkur će im donjeti obilje rješenja, tako da Sunce i Merkur u Raku ovom znaku daju ogromnu sreću, nebo im se maksimalno otvara. Ovo je idealan period za domaćine kakvi su Rakovi, da poprave imovinsko stanje, da kupe nešto, prošire imovinu ili da rade na proširenju porodice.

Lavovi imaju dobro polje zarade od posla, biće malo veća zarada i rešiće neki bitan problem".

Veličković najavljuje da Djevice započinju neku novu životnu etapu.

"Za koji dan im počinju bitna dešavanja koja će obilježiti godinu, treba samo da budu vrijedne, odlučne i da vjeruju u sebe. Sve vam je na raspolaganju, ono u šta budete vjerovali, to ćete i ostvariti.

Vagama je fantastičan period, ulaze u malo mirnije vode, moći će malo da dignu nogu s gasa kada je u pitanju posao. Nešto novo će da uče, poslije jednog burnog juna, juli će biti malo mirniji i povoljan period za finansije".

Pred Škorpijama je sjajan period za ljubav, zabavljanja, iznenađenja, a Uran u njihovom polju partnerstava donosi im ljubav tamo gdje je najmanje očekuju, kaže astrolog.

"Strijelčevima je fantastičan period za posao, imaju mnogo sreće, taj Jupiter je njima u petom znaku, on im daje mnogo sreće i kada su u pitanju putovanja i posao.

Jarčevima je juli mjesec za odmor iako oni vole najviše na svijetu da rade, rukovode i upravljaju, ali sada im se pruža prilika da malo smanje tu radnu dinamiku i da negdje otputuju, da uživaju i posvete se stvarima koje vole".

Veličković kaže da za Vodoliju nema odmora jer njima uvijek iskrsne neka obaveza, ali da oni u tome uživaju.

"Planeta Venera u njihovom petom polju im daje mnogo kreativnosti i, kada ne planiraju, namontira se neka situacija za uživanje sa prijateljima.

Ribama je nebo naklonjeno, posebno taj Jupiter u Ovnu za finansije, posao, biznis i sve lijepe stvari koje su zaslužile", zaključuje astrolog.

(MONDO)