Crnogorci višak novca od kombija za Bosance proslijedili za liječenje djevojke

Objavljeno:04.07.2022 - 12:06
A A A Times Arial

Foto: Ultra Crna Gora

Navijačka grupa Ultra Crna Gora ponovo privlači pažnju vrijednim djelima.

Nakon što su kupili novi kombi vlasnicima iz BiH koji je zapaljen pred utakmica Lige nacija između Crne Gore i BiH u Podgorici, crnogorska grupa je ostatak novca 3.500 eura proslijedila za liječenje djevojke iz Bara.

“Kao što smo i obećali, višak sredstava koje smo sakupili za kupovinu kombija navijača Bosne uplatili smo u humanitarne svrhe. Sredstva su uplaćena za liječenje đevojke iz Bara – Irene Crnčević. Ireni želimo brzo ozdravljenje a našim prijateljima koji su podržali akciju zahvaljujemo još jednom” saopštili su iz Ultra Crna Gora.

Foto:Ultra Crna Gora

Momke koji su oduševili regionalnu javnost sigurno očekuje sjajno gostoprimstvo kada budu dolazili u Bosnu i Hercegovinu 23. septembra, jer su to obećali i BH Fanaticosi, koji su prijateljski dočekani u Podgorici.

Podsjećamo, nakon poslednjeg zvižduka na utakmici Crna Gora-BiH, došlo je do sitne „provokacije“ od strane navijača Crne Gore. Naime, dok su navijači reprezentacije BiH izlazili sa tribina stadiona u Podgorici, publika je skandirala „Burek sa sirom!“.

Kasnije se sve pretvorilo su jednu od najljepših navijačkih priča u posljednjih nekoliko godina u regiji.