ZVANIČNO SAOPŠTENJE DUŠICE JAKOVLJEVIĆ - EVO KO SU FINALISTI ZADRUGE 5: Glasovi su presudili (VIDEO)

Objavljeno:04.07.2022 - 09:59
A A A Times Arial

Veliko superfinale će se održati 10.jula u 21čas!

Nakon intervjua koji je voditelja Dušica Jakovljević obavila sa Anom Jovanović koja je zauvek napustila iz Zadruge 5, u studiju u Šimanovcima začuo se gong.

Foto:Printscreen Pink.rs

Naime, gong je značio da su otvorene linije i da je počelo glasanje za pobjednika Zadruge 5.

Podsjetimo noćas na početku emisije izbacivanje, Dušica se uključila u Bijelu kuću i pročitala pismo zadugarima i otkrila kada je finale Zadruge 5:

Dragi zadrugari, Ostalo vas je jos samo 26oro u Zadruzi. Večeras ce jos jedan zadrugar napustiti grad u kojem zivite i tada ce ostati 25 zadrugara za koje su gledaoci odlučili da treba da postanu finalisti ovog petog serijala. Ovim želimo zvanično i s ponosom da vas obavhestimo da ce se veliko super finale ovog serijala održati 10.jula sa početkom u 21h. Tokom narednih dana ce biti organizovana izbacivanja zadrugara, a večeras nakon što jedan od dvoje nominovanih napusti zadrugu bice otvorene linije za pobjednike. Cestitamo svima vama sto ste stigli ovako daleko u ovom takmičenju, a noćas nakon što otvorimo linije za pobjednike samo od gledalaca će zavišiti kojim redoslijedom ćete napustati Zadrugu. - pročitala je Dušica pismo.

Foto:Printscreen Pink.rs

U video - prilogu pogledajte detaljnije: