PRELIJEPA VIJEST - USKORO STIŽE DRUGA BEBA: Luna i Marko otkrili, nikad sretniji nisu bili

Show
PRELIJEPA VIJEST - USKORO STIŽE DRUGA BEBA: Luna i Marko otkrili, nikad sretniji nisu bili
Mladi bračni par progovorio o budućnosti

Mladi bračni par progovorio o budućnosti

Bez obzira na to što su se proslavili u "Zadruzi", Đoganijeva i Miljković poručuju da tamo više nikad neće ni kročiti.

- Marko i ja smo konačno skockali svoje živote. Uživamo sa kćerkicom Miom i ne pada nam na pamet da ikada više uđemo u rijaliti. Ma nema tih para zbog kojih bismo ponovo živjeli pred kamerama, jer nikada ne bih mogla da ostavim kćerku kod kuće. Nisam takva majka - priča Luna i dodaje da ne bi ušla u rijaliti čak ni ako bi joj producenti dozvolili da sa sobom povede i kćerku:

- Ma ni tada. I da nam daju posebne uslove, apartman samo za nas troje i sve drugo što nam je potrebno, moj odgovor bio bi "ne". Nikada svom djetetu ne bih priredila takav život. Sa rijalitijima smo završili! Odlično zarađujemo od našeg Jutjub kanala, tu se snimamo i to nam je dovoljno.

luna-i-marko
 
Još jedan razlog što Luna i Marko neće da uđu u rijaliti jeste proširenje porodice.

- Voljela bih da imamo troje djece. Mia je napunila godinu dana, tako da uskoro planiramo i drugu bebu. Željela bih da dobijemo sina. Maštam da budem majka bar jednog dječaka, pošto djevojčicu već imamo - kaže Đoganijeva.

Lunin muž Marko objašnjava da nije od onih muškaraca koji po svaku cijenu žele sina.

- Biće kako Bog odluči, ali i Luna i ja bismo voljeli da nam porodica bude šarenolika. Divno je imati kćerku, u Miu sam zaljubljen. Fizički liči na mene, ali je po karakteru sličnija Luni, pošto mijenja raspoloženje. U jednom momentu se smije, a u drugom brizne u plač. Priznajem da smo je razmazili, ali mala je da bismo je kažnjavali i zabranjivali joj nešto - iskren je Miljković.

Kuća na selu

Marko i Luna nedavno su kupili plac u selu Mramorak u Banatu, gdje grade kuću sa bazenom.

- Radi se punom parom, po cijeli dan sam sa majstorima, ali i to će uskoro da se završi. Željeli smo da izgradimo našu oazu mira, u koju ćemo bježati od gradske gužve i uživati sa porodicom i prijateljima - priča Miljković.

Ne propustite