Nakon glasina da RASPRODAJE POKLONE MUŽA - KARLEUŠA SE OBRATILA NIKOLINI PIŠEK: Brutalna poruka (FOTO)

Objavljeno:02.07.2022 - 21:28
A A A Times Arial

Foto: Instagram printscreen/karleusastar/E-stock/Strahinja Kostic

Pjevačica Jelena Karleuša uputila je javnu poruku voditeljki Nikolini Pišek, kojoj je 8. maja ove godine, iznenada preminuo suprug, istoričar umjetnosti Vidoje Ristović. Nikolina je ovih dana opet u žiži javnosti jer su pojedini srpski i hrvatski mediji preneli nepotvrđenu vest da Nikolina rasprodaje nakit kako bi isplatila dugove u koje je, navodno, zapala zbog iznenadne smrti muža. 

Ispod Nikolinine objave na Instagramu, Jelena je ostavila komentar i pružila podršku voditeljki.

- Lutko lijepa, draga, mila i dobra, bori se za sebe u inat svih balkanskih mrzitelja žena, bori se za svoje dijete jer ti mu to kao majka duguješ, bori se. Tačka. Glavu gore i ne daj na sebe nikada nikome! Budi primjer svom djetetu za borbu u životu - napisala je pjevačica i nastavila:

- Svako ko ti riječ kaže, svako ko se drzne da se bavi tvojim parama, tvojim privatnim stvarima, tvojim životom i tvojim novčanikom - neka pu** k****.

karli

Foto:Printscreen

- Nisi dužna nikome da se pravdaš ili da objašnjavaš, pogotovo ne na ovim prostorima gdje su žene građani drugog reda, gdje mediji i muškarci brutalno gaze sve žensko, gdje je čak i žena ženi vuk! - napisala je Karleuša.

 Borba draga, lijepa i pametna, glavu gore jer je život jedan! A drugi neka p***, bre" - dodala je Jelena, a njen komnetar za nekoliko sati ima više od 400 lajkova.

- Ljubim te, ti si isto lavica na j***** Balkanu i sve znaš - odgovorila je Nikolina na Jelenin komentar.