"ISPLAKALA SAM SE", OGLASILA SE BILJANA DRAGOJEVIĆ: Ima samo 1 poruku

Show
"ISPLAKALA SAM SE", OGLASILA SE BILJANA DRAGOJEVIĆ: Ima samo 1 poruku
-

Život u njegovim godinama sa manipulatorom i psihopatom nije ni mogao da da bolji rezultat - istakla je Biljana.

Kako je Dejan Dragojević doživeo emotivne brodolome u ovoj petoj sezoni "Zadruge", tako je i dok je komentarisao svoj klip u emisiji "Gledanje snimaka" jecao na pomen svoje porodice i svog života u Veterniku u koji se, po svemu sudeći, vraća po izlasku iz rijalitija.

Ekipa portala Pink.rs stupila je u kontakt sa Dejanovom majkom, Biljanom Dragojević, koja se na samom početku osvrnula na njegove jecaje.

- Isplakala sam se slušajući Dejanovo izlaganje. Ja sam tu za njega bila I ostala na istom mjestu, on samo treba da dođe kući I sve će biti okej. Bio je suviše mlad I nezreo kada je ušao u vezu, pa i brak sa osobom kakvu ste imali priliku da gledajte 10 mjeseci, tako da život u njegovim godinama sa manipulatorom i psihopatom nije ni mogao da da bolji rezultat.

Bilo je pitanje dana kada će se sve vidjeti. Volim što je Dejan ušao u "Zadrugu 5" i da on konačno progleda. Nikakve odgovore ne treba da mi daje, šta želi i kada želi neka priča, ako ne želi i ne mora. Mi smo svi na okupu i željno ga očekujemo - istakla je Biljana.

(pink.rs)

 

Ne propustite