STIGLA DEJANOVA SESTRA IZ DUBAIJA - BILJANA ODMAH OBJAVILA SLIKU: Nije se pojavljivala u javnosti, evo kako ona izgleda (FOTO)

Show
STIGLA DEJANOVA SESTRA IZ DUBAIJA - BILJANA ODMAH OBJAVILA SLIKU: Nije se pojavljivala u javnosti, evo kako ona izgleda (FOTO)
Emotivno!

Emotivno!

Dejan Dragojević, aktuelni učesnik pete sezone "Zadruge", doživio je mnoge emotivne krahove i brodolome. Podsjetimo, njegov brak sa Dalilom Dragojević doživio je krah, kada se ona zaljubila u Filipa Cara i to priznala onog momenta kada je satjerana u ćošak.

Naime, njegov odnos sa porodicom je, takođe, doživeo krah, kada je zbog neprihvatanja njegovog braka, on obustavio kontakte sa svima, a ova sezona mu je, kako navodi, "oporavila" odnose sa majkom, očuhom i ostatkom porodice.

Kako je u više navrata istakao da se boji suočavanja sa porodicom poslije rijalitija, a kako ga sa druge strane, jedva čeka, uzbuđenje je sve veće, a njegov jecaj prilikom govora o raskolu sa porodicom u emisiji "Gledanje snimaka", natjerao je svakoga na suze.

Foto:Pink.rs

Njegova majka, Biljana Dragojević je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju sa kćerkom Suzanom i bakom, na kojoj je istakla kako ih je iznenadila svojim dolaskom iz Dubaija, ali je takođe dodala kao ipak fali i Dejan, da bi bili, pretpostavlja se, kompletni:

- Stigla Suzana iz Dubai iznenadila nas, jos Dejan i... - napisala je Biljana uz razne emotikone, pa između ostalog i srca.

 

Ne propustite