"DALILA MI JE VAŽNIJA OD PORODICE" FILIP CAR ŠOKIRAO ZADRUGARE: Nakon skandala donio ovu odluku (VIDEO)

Show
"DALILA MI JE VAŽNIJA OD PORODICE" FILIP CAR ŠOKIRAO ZADRUGARE: Nakon skandala donio ovu odluku (VIDEO)
.

Filip Car razgovarao je sa Lazarom Čolićem Zolom nakon burnih dešavanja sa Dalilom Dragojević i otvorio mu dušu o svojim problemima.

Nemam više tleranciju za nju, njene petljavine i bezobrazluke. Izaziva najgore reakcije, očigledno i ja u njoj. Ja da znam da neće biti bezobrazna i da to može da uspije, pa najlakše je biti folirant. Ja sam totalno razluđen. Ona je mene tjerala u problem. Ona ne može nikome da se prilagodi, navikla je kako ona kaže. Tako je živjela pet godina. Kod mene to ne postoji - pričao je Car.

Ja sam njoj sto puta rekao da ne treba da budemo najgori i kad sam nešto krvi da mi objani i ukaže da neke stvari ne radim. Džaba pokušavati da se nešto riješi, nema. Nema toga što ja nisam pokušao... Nema. Ne ide, pa ne ide, Ja ako izađem sa njom, znam da ću i napolju da pkušava, pa ću da petljam svoje roditelje i na kraju ja neću ni kući da odem, nego ću sa njom da se vucaram po Beogradu. Znaš kako bi to završilo? Nastao bi lom. Ne zanima me kakve će da budu moje i njene rekacije ovih dana - nastavio je Filip.

Razmišljaj malo o svojima - dodao je Zola.

Nećeš biti sa mnom, a raditi one stvari na upomenama. JEdan dan se svađaš sa Dejanom, drugi dan plačeš, a sad ovo kažeš na bazenu. Bolest. Ona ustane da komentariše Sandru i Anđela, ja pričam da bih nju ogradio - govorio je Car.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

 

Ne propustite