NIKOLINA OTKRILA KAKO SE OSJEĆA 40 DANA NAKON SMRTI MUŽA: Donijela važnu odluku (FOTO)

Show
NIKOLINA OTKRILA KAKO SE OSJEĆA 40 DANA NAKON SMRTI MUŽA: Donijela važnu odluku (FOTO)
.

Prošlo je malo više od 40 dana otkako je suprug voditeljke Nikoline Pišek, istoričar Vidoje Ristović, preminuo, a ona je sada riješila da skine crninu.

Nikolina je objavila fotografiju u ciklama haljini, sa ružama na glavi i podijelila sa svojim pratiocima kako se osjeća. 

- Ovako sam se od sada odlučila osećati! Znam da će biti uspona i padova, teških trenutaka, boli, ali i veselja… Život teče. Znam ko ne bi želeo da se zarobim u tuzi i u zamci predavanja sudbini i znam ko ne bi želeo da utihnem. Zadužena sam doživotno biti borac za one koje su to zaslužile. I znam da bi moj suprug to blagoslovio… I tu sam, oslonac i stena kada god zatreba, o koju će se razbiti sve loše misli i nakane. Istina je prava vrednost. Često čudnija od fikcije, ali to je zato što je fikcija u obavezi da se drži verovatnosti; Istina nije. Ponavljanje ne pretvara laž u istinu, ponekad se to zaboravlja... Nakon dosta vremena osetila sam se tetošenom. I vraćenom u život. Vidimo se uskoro opet - napisala je Nikolina.

Ne propustite