"ŽAO MI JE, VOLIO BIH DA SE ČUJEM SA VIKI": Šok obrt, oglasio se Marko Osmakčić, ima poruku i za ŽELJKA MITROVIĆA

Show
"ŽAO MI JE, VOLIO BIH DA SE ČUJEM SA VIKI": Šok obrt, oglasio se Marko Osmakčić, ima poruku i za ŽELJKA MITROVIĆA
-

Bivši rijaliti učesnik Marko Osmakčić otkrio je sve što mu leži na duši u velikoj ispovijesti nakon što je njegova porodica napravila skandal kada je lažirala smrt Markovog oca Franja.

Iako nije želio da se oglašava za medije nakon bjekstva iz Zadruge, Marko je sada progovorio o svom ponašanju, nasilju koje je vršio nad Viktorijom Mitrović, ali i onom koje je u ranom djetinjstvu trpio od oca.

- Sagledao sam neke stvari, jako me povrijeđuje to što su me okarakterisali kao monstruma jer znam da nisam takva osoba. Svjestan sam da sam se predstavio u najgorem svjetlu, priznajem greške i ne želim da bježim od odgovornosti. Iskreno, kajem se za svoje ponašanje i ljut sam na sebe što sam ovo dozvolio - rekao je na samom početku Marko, koji je potom prokomentarisao svoju agresivnu stranu.

- Svjestan sam da mi većina ljudi ne vjeruje, ali ja nisam nasilnik. U normalnim okolnostima, izađem iz stana kada se posvađam sa djevojkom, ne moram da živim sa njom i trpim da me udara, gađa, baca mi hranu i vrijeđa me. Nikada ranije nisam digao ruku na žensko, ne pravdam sebe, ali ja ni Viktoriju nikada prvi nisam udario. Svestan sam da nisam smeo da dozvolim sebi da joj uzvratim udarce, ali u tom trenutku nisam mogao da se obuzdam - rekao nam je Marko, i objasnio da je to posljedica trauma koje vuče iz djetinjstva.

- Viktoriju sam molio milion puta samo da me ne tuče jer kada me neko udari, odmah vratim. Tada ne gledam da li je žensko na suprotnoj strani. To je trauma koju vučem iz djetinjstva, koje nije bilo nimalo lako. Mogu reći da sam imao dobar život do devete godine, dok nisam ušao u svijet tenisa. Nakon toga, otac mi više nije pružao očinsku ljubav i nježnost, doživljavao me kao projekat. Bio je jako strog, rigorozan, vikao je na mene, čak me je i tukao kada ne bih želio da treniram. Želio je po svaku cijenu da uspijem u sportu i ostalo ga nije zanimalo - prepričavao nam je bolne trenutke Marko.

- Upravo zbog toga više ne mogu da trpim nasilje. Čim me neko udari, vrate mi se scene iz djetinjstva, udarci koje sam trpio i tada podivljam, popuste mi kočnice. Razgovarao sam sa ocem na tu temu, i sam je svjestan da je griješio, čak mi se nedavno izvinio za svoje postupke iz prošlosti. Više mu te stvari ne zamjeram, svjestan sam da je želio najbolje za mene, iako nije znao pravi način za to. Kakav god moj otac bio, zahvalan sam mu jer mi se više posvetio od majke - priznao je Marko, pa objasnio:

- Pre nekoliko dana sam se sa majkom prvi put čuo nakon više od godinu dana. Priznajem da zbog nje ne vjerujem ženama i da sam oprezan kada su one u pitanju. Moja majka je oduvijek bila hladna, nikada mi nije pružala nježnost i razumijevanje. U jednom trenutku je prevarila mog oca. Nije imala hrabrosti da se razvede sve dok nije stekla sigurnost u drugog muškarca, a onda nas je iznenada, kukavički ostavila. Nakon toga, čitav život je gledala samo svoju korist. Otišao sam od kuće sa 17 godina, bio sam u teškoj finansijskoj situaciji, ona je u tom trenutku imala novac, ali nikada mi nije pomogla.

Međutim, kako kaže, javila mu se prvom prilikom kada je pomoć njoj bila potrebna.

- Kada sam uspio da se ostvarim, ona me je bez srama zvala da pozajmi moj automobil kako bi u njemu provozala švalera. Jako je veliki egoista, ali pored toga volim je jer mi je majka, i nikada je nisam nazvao pro.stitutkom kao što mnogi navode. Boli me što sam predstavljen kao ženomrzac, žene obožavam, samo nisam želio da ulazim u ozbiljnu vezu dok ne upoznam djevojku koju želim da odvedem kući i upoznam je sa roditeljima.

Marko je otkrio da sa Viki nikada nije želio ozbiljnu vezu, te da zbog toga nisu našli zajednički jezik.

- Sa Viki sam od samog početka želeo kombinaciju, mi smo jako loši jedno po drugo. Vremenom sam je zavolio, ali nismo kompatibilni za građenje budućnosti. Njena sujeta nije mogla to da podnese, a meni su popustile kočnice i neprekidno smo se svađali i tukli. Zbog toga nisam želio da imamo dijete, pošto to nije zdrava sredina za odrastanje djeteta. Iskreno, i dalje ne znam pravu istinu oko Viktorijine trudnoće. Da je rodila dijete, ja bih se pobrinuo za njega. Nikada ne bih dozvolio išta da mu fali. Volio bih da se nakon svega čujem sa Viktorijom i da popričamo o cjelokupnoj situaciji - rekao je Marko.

marko-1

Kako bi sprečio Viki da rodi bebu, Marko je u rijalitiju izgovorio monstruozne pretnje. U jednom trenutku on je svog oca uporedio sa Hitlerom i psihopatom, te je apelovao na njega da sa Vikorijom „ponovi postupak kao sa Mateom L. da poželi abortus u osmom mesecu trudnoće“.

- Svestan sam da je ono što sam izgovorio jezivo. U tom trenutku sam želeo na sve načine da uverim Viktoriju da ne treba da rodi. Matea je devojka sa kojom sam se davno zabavljao, nikada nije bila trudna. Ona je sa mnom bila iz koristi, doprinela je tome da napustim sport, moj otac je tada reagovao. Bio je grub prema njoj, svašta joj je rekao i uspio je da je otkači od mene. Mi nismo neki monstrumi koji tuku žene i ubijaju djecu - rekao je Osmakčić.

Marko je istakao da mu je žao što su njegovo bekstvo mnogi okarakterisali kao atak na Željka Mitrovića, vlasnika TV Pink.

- Žao mi je što je ispalo da je porodica Osmakčić izigrala Pink. Nisam se pronašao u rijalitiju, cilj je bio da izađem iz Zadruge, a ne da izigram Željka Mitrovića. Njega izuzetno poštujem i ovom prilikom mu se izvinjavam ukoliko je ispalo da sam ovim narušio njegov autoritet - rekao je bivši zadrugar.

(kurir/alo.rs)

Ne propustite