"Rekla je da napišem , 'Tata je dobro, polomio mi se telefon'": Biljana smislila morbidan plan

Region
"Rekla je da napišem , 'Tata je dobro, polomio mi se telefon'": Biljana smislila morbidan plan
-

"Jednom je tražila da najstarijoj kćerki napišem poruku i predstavim se kao njen muž. Trebalo je da napišem: 'Tata je dobro, polomio mi se telefon, nemam mnogo vremena da vas nazovem...' Kao da se dijete ne brine. Očigledno, sve je jako dobro krila."

Ovo je za medije ispričala koleginica Biljane Stojanović iz sela Veliko Trnjane kod Leskovca, koja je, kako se sumnja, prije tri godine ubila muža Ivana i njegovo tijelo zabetonirala. Za zločin se saznalo juče, nakon što je ona sahranjena jer je nekoliko dana ranije, kako se za sada vjeruje, izvršila samoubistvo.

Tužilaštvo u Leskovcu je naložilo odbukciju kako bi se utvrdilo da li je tijelo koje je pronađeno u fazi raspadanja juče u podrumu kuće u selu Veliko Trnjane zapravo tijelo Ivana Stojanovića (40) , supruga Biljane Stojanović koja je pronađena mrtva u pomoćnom objektu kuće.

- Istraga je u toku. Obdukcija će utvrditi da li je muškarac ubijen ili je riječ o prirodnoj smrti. Kako je telo bilo u fazi raspadanja nije moguće utvrditi način smrti - kaže izvor lista.

Podsjetimo, u podrumu kuće u kojoj je prekjuče pronađeno Biljanino tijelo, sinoć je po dojavi policije pronađen leš zaliven u beton.

"Tražila je da pišem njenoj ćerki kao da sam Ivan"
Inače, ova žena je radila u fabrici "Aptiv", gdje ni njene kolege ne mogu da vjeruju šta se desilo.

- Uvijek je pričala da joj je muž u Rusiji i to mrtva hladna. Ali se sećam da mi je jednom tražila da najstarijoj ćerki napišem poruku i predstavim se kao njen muž. Trebalo je da napišem: "Tata je dobro, polomio mi se telefon, nemam mnogo vremena da vas nazovem..." Kao da se dete ne brine. Očigledno je sve jako dobro krila - navodi njena koleginica, koja dodaje da su svi u fabric sumnjali da je u tajnoj vezi sa jednim mlađim kolegom koji je od juče bukvalno nestao i izbrasao profile sa društvenih mreža.

"Govorila je da se muž čuje sa jednom od ćerki redovno, a djevojčica je zaista to pričala po selu. Čuli smo da je policiji priznala da je to radila na nagovor majke."

Izvor iz istrage dodaje da je olakšavajuća okolnost u sakrivanju zločina na koji se sumnja ta što je njen suprug zaista radio u inostranstvu, a poslednji put je njegov ulazak u zemlju registrovan 2019. godine.

(Blic.rs)

Ne propustite