EVO KO ĆE BITI POBJEDNIK ZADRUGE, OTKRIVENO 10 DANA PRIJE FINALA: Najavljen i njen ulazak u 6. SEZONU

Show
EVO KO ĆE BITI POBJEDNIK ZADRUGE, OTKRIVENO 10 DANA PRIJE FINALA: Najavljen i njen ulazak u 6. SEZONU
-

Otvorila dušu!

Zorica Brunclik priredila je noćas koncert za pamćenje u Beogradu. Mnogobrojne poznate ličnosti rado su se odazvale njenom pozivu i zajedno sa njom otpevale svoje najveće hitove. Na sceni su se pojavile Šemsa Suljaković, Lepa Lukuć, Mile Kitić, Zorica Marković, Milica Todorović, Amar Gile, Goca Tržan, Marija Šerifović, Ilda Šaulić, Stoja Novaković i mnogi drugi.

Ekipa portala Srbija danas je iskoristila priliku da poraszgovaraju sa Zoricom Marković prije nego što je stupila na scenu. Ona je ispričala anegdotu iz druženja sa Zoricom Brunclik, a zatim otkrila da li bi ušla u šestu sezonu rijaliti programa "Zadruga".

- Ja ću vrlo rado ući ako me pozove produkcija. Ja volim rijaliti, bez obzira na to ko šta misli. Ja sam uvijek svoja, ko god da je tamo, šta god ko radi, to mene ne zanima - rekla je Zorica, a zatim otkrila koga vidi kao pobjednika pete sezone "Zadruge":

zorica-0

- Ima ih dosta, sve zavisi koga će narod da odabere. Da li će izabrati nekog dobrog ili lošeg. Nadam se da će pobijediti Dejan, Karić ili Miki. To bih voljela, a najprije Miki - rekla nam je Zorica. 

(Srbijadanas.com)

Ne propustite