PRVE SLIKE SA VJENČANJA MIRKE I VUJADINA SAVIĆA: Čekajte da vidite mladenkinu VJENČANICU

Show
PRVE SLIKE SA VJENČANJA MIRKE I VUJADINA SAVIĆA: Čekajte da vidite mladenkinu VJENČANICU
-

Poznata glumica Mirka Vasiljević i njen dugogodišnji partner, fudbaler Vujadin Savić, imaju četvoro djece, a iako su do sada, zbog, kako su navodili, brojnih obaveza, odlagali vjenčanje, njih dvoje su nedavno izgovorili sudbonosno "da".

Naime, Mirku i Vujadina odao je poslovni saradnik, modni kreator, koji je na svom Instagram profilu podijelio fotografiju mladenaca, te im čestitao na vjenčanju.

- Čestitke divnom paru. Mirka Vasiljević nosi haljinu sa resama na svom vjenčanju - napisao je on na Instagramu uz fotku na kojoj se Vujadin i Mirka ljube.

Vasiljevićeva za ovu priliku nije ponijela klasičnu bijelu vjenčanicu, već je zablistala u mini haljini sa kristalima i resama.

Inače, nedavno su domaći mediji posumnjali da se par vjenčao, kada je Vujadin Savić na Instagramu podijelio fotografiju sa jedne proslave na kojoj je na stolu stajala kartica sa imenom Mirka Vasiljević Savić.

Ipak, Mirka je tada za Blic demantovala navode da su se vjenčali.

3078727-8-ff

- Ne, to smo na nekoj porodičnoj proslavi... Svako je dobio ime i prezime gdje sedi, pa je neko to tako stavio, pa se Vujadin našalio. Ne, ne, nije bilo svadbe - kroz smijeh je tada rekla lijepa glumica.

(Kurir.rs)

Ne propustite