DEJAN STRAHUJE ZA SVOJ ŽIVOT - DALILA ĆE MU SREDITI KOČNICE NA AUTOMOBILU: Otkrio njen plan pred kamerama (VIDEO)

Objavljeno:28.06.2022 - 08:18
A A A Times Arial

U toku "Pretresa nedelje", voditelj Milan Milošević pokrenuo je prvu temu, pa je otkrio Dejanu Dragojeviću da zadrugari pričaju da je on plakao jer je video svoj život sa Dalilom Dragojević, a ne jer je video babu.

- Baba je kap koja je prelila čašu, ali je video svoju porodicu, shvatio šta je propustio. Narovno i situacija sa Dalilom, video je onu sliku nje na stolu - rekao je Karić.

- Koga briga, ja sam bio na stolu, ušivali me. Ja kada sam došao sa ušivanja, tada je bio kraj - rekao je Dejan.

- Da li se Dejan možda pokajao zbog riječi koje je izgovorio za njenu porodicu? - pitao je Milan Stefana.

- Mislim da ne, mislim da je bio iskren, mislim da je presudilo to što se Dalilin otac oglasio za Aleksandru, to je bila ta varnica. Ja smatram da ima još stvari koje su prećutali, možda ne žele sebi da dozvole da neke stvari iznesu. Mislim da se ne kaje, da stoji pri tim riječim. Moramo da priznamo, dečko se udao, živio sa njima, prihvatio neke stvari, poštovao sve to što oni rade, njihove običaje - pričao je Stefan.

- Dejan poziva da se Tedi deportuje, sinoć je rekao svom ocu da uzme auto, jer ne vjeruje Dalili, da će ona da mu sredi kočnice - ispričao je Milan.

- Da li je to izjavio? On se ne razumije oko auta, kakve kočnice, a pogotovo ne ja. Jeste, ja sam automehaničar. Vidi šta on priča - iznervirala se Dalila.

- Ja smatram da kada je bilo ono za Tedija za Novu godinu, tad se mirio sa Dalilom, plašio se da će ga ostaviti, želuio je da se dodvori, pa je pitao za Tedija, da ne bude da nije pitao. Bio je totalno pogubljen. Sada mislim da mu neke stvari dolaze iz d*peta u glavu, pa priča iskreno. Ja vjerujem da će tek u "Narod pita" da progovori, da je spremio repertoar i teze neke. Verovaću mu sve što bude pričao - dodao je Karić.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.