VIKI U SUZAMA POBJEGLA IZ BIJELE KUĆE - MARKO SE PRVI OGLASIO: Evo gdje je ona otišla (VIDEO)

Show
VIKI U SUZAMA POBJEGLA IZ BIJELE KUĆE - MARKO SE PRVI OGLASIO: Evo gdje je ona otišla (VIDEO)
Nije joj lako!

Nije joj lako!

Viki Mitrović danas je imala prilike da pogleda u "Zadruzi" video sa svojim uspomnama. Kada je vidjela scenu sa svojom ćerkom u Rajskom vrtu, odmah je briznula u plač.

- Nemam komentar, na kraju mi je bilo najteže kada sam vidjela svoju kćerkicu. Izvinite neću da komentarišem - rekla je uplakana Viki i izašla iz Bijele kuće.

- Njen život je svima natjerao suze na oči, ona je jedna devojka koja se napatila - rekla je Ivana.

Prvi se oglasio Marko Đedović:

- Tragična sudbina jedne devojke. Njena tragična sudbina od samog starta pa do dana danas. Ona se izgleda pomirla sa sudbinom da će joj život uvijek biti pakao, a ima izreka da se tužni ljudi osjećaju u životu kao u hladnom grobu. Nju su gajili baba i deda, a ne roditelji, a mi nažalost znamo da takve osobe sa velikom tragedijom imaju probleme. Njoj treba pomoć, ona ima dete i mora te stvari da ostavi iza sebe. Nadam se da ju je cela situacija naterala na razmišljanje da mora da se trgne da se pribere, a ona zna da jedna djevojčica zavisi od nje - rekao je Marko Đedović.

- Dođe mometnat kada je ona rekla da nema snage. Nju dižemo na noge, ali ona se trudi da shvati šta joj mi pričamo i ona nas čuje, a nakon toga ima pogled da je odustala. Ne treba joj to, nažalost, mora da potraži pomoć, njoj treba prijatelj i mora da ceni sebe - dodala je Sanja.

- Nije ona birala svoj život, njoj je život nametnuo sve to. Ona mora da se izbavi iz svega toga, griješi ona, ali mora da se izdigne. Ona se gadi svega i bavi se tim poslom jer joj je sve gadno poslije te tragedije. Ona je radna, vredna, društvena, ali njoj duštvo danas treba da da šansu i mora da prezentuje te stvari na bolji način. Ona nema volju, izašla iz pakla u brak, pa bježala, a baka i deka joj gaje dete, mora da se bori - rekao je Lepi Mića.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

 

Ne propustite