ZA 2 DANA JE MLAD MJESEC - 3 ZNAKA ČEKA NAJVEĆA SREĆA IKAD: Nadamo se da ste među njima, a ostali - NEK VAM JE BOG NA POMOĆI

Objavljeno:27.06.2022 - 08:36
A A A Times Arial

Foto: Ilustracija

Horoskop za mlad Mjesec na samom kraju juna predviđa velike promjene za ova tri znaka!

Da li ste spremni za novi početak, za start svež kao jutro posle jake ljetne kiše? Baš takvu energiju donosi nam mlad Mjesec 29. juna 2022. godine, koji će od ranog jutra tog dana pojačati snagu Raka.

Sve što se tiče kuće, doma, porodice, dolazi u centar pažnje. Ukoliko priželjkujete novi početak, tada se otvaraju putevi i šanse. Posebnu pažnju treba da obrate osjetljive i intuitivne osobe, jer one teže da odgovore na sve zahteve i želje voljenih bića pa ne brinu o sebi.

Lunarni horoskop najavljuje jak uticaj mladog Meseca na tri znaka: Ovan, Rak i Vagu.

Ovan

Mlad Mjesec aktivira vaše porodične odnose, pokreće pitanja o tome ko koliko daje i koliko pruža. U narednom periodu ćete želeti da se više zbližite sa nekim članovima porodice ili osobama s kojima delite dom. Pazite, tu je i potencijal za zloupotrebe i manipulacije, pa usporite i posvetite i sebi dovoljno pažnje.

Rak

Često imate potrebu da spasavate druge, a astro tranziti će kod vas samo pojačati ovaj instinkt. Zato astrolozi savetuju da ne propustite lunaciju i da se tokom nje fokusirate na ono što kod vas izaziva najsnažnije emocije. Okrenite energiju ka sebi a ne ka drugima.

Vaga

Sve se intenzivira u domenu posla, ali nemojte se fokusirati samo na rezultate već pazite i na atmosferu sa kolegama. Malo prikočite kad je riječ o rivalitetu, može se desiti da - nenamjerno - naškodite drugima. Posebna šansa pruža se Vagama koje traže novi posao.

BONUS:

Evo na koja 4 horoskopska znaka će najjače uticati mlad Mjesec u Raku.

Ljeto je u punom zamahu - od bujnog cvijeća, preko visokih temperatura, pa sve do svog prvog mladog Mjeseca.

Mlad Mjesec 28. juna prelazi u delikatnog i intuitivnog Raka, skrećući pažnju na najličnije dijelove naših života. Iako ova lunacija može biti lagana i zabavna za neke, ovi drugi osetiće značajne promjene u sferama doma i porodice. 

Evo na koja 4 horoskopska znaka će najjače uticati mlad Mjesec u Raku.

Ovan

Mladi mjesec aktivira vaš privatni život, Ovnovi, podstiče vas da procijenite koliko dajete i primate od svojih najmilijih. „Postoji velika mogućnost za bolju emocionalnu povezanost sa članovima porodice ili cimerima, ali i potencijal da budete emocionalno izmanipulisani od strane roditelja ili bilo koga sa kim žive“, kažu astrolozi. Dobra je ideja da usporite i fokusirate se na sebe.

Vaša veza sa porodicom u ovom trenutku može se manifestovati kao preterano zaštitnička, ali je najbolje da uštedite energiju.  Jupiter, planeta koja upravlja bogatstvom, podstiče vas da se bavite sobom. „Od Ovna se traži da se više fokusira na sopstvene potencijale rasta i da se ne oslanja previše na svoju porodicu ili životnu situaciju“, dodaju astrolozi.

Rak

Vaš kompleks spasioca se pojačava tokom mladog Mjeseca, Rakovi, ali umesto da vas inspiriše da pomažete drugima, on vas podstiče da razmislite o sopstvenom žrtvovanju za druge i koliko ono vredi. Upravo sada, radi se o vašoj sposobnosti da se fokusirate na sebe i dozvolite drugima da se brinu o vama - ova lunacija se ipak dešava na vašem domaćem terenu. 

„Od Raka se traži da se fokusira na sopstvene emocionalne pokretače i isceljenje jer je to jedini način na koji mogu osetiti poboljšanje u svim aspektima života“, objašnjavaju astrolozi.”

Vaga

Postaje intenzivno u vašem poslovnom životu, Vage, ali dok se borite za uspjeh, mlad Mjesec od vas traži da se sjetite ljudi na poslu koji su vam pomogli da stignete do tamo. Ova lunacija može da izrazi vašu takmičarsku stranu koja može loše da se odrazi na vaše kolege. „Vage imaju veliku sposobnost da manifestuju novi posao ili napreduju tokom ovog mladog Mjeseca“, objašnjavaju astrolozi. „Lillit se spaja s ovim mladim Mjesecom u Vaginoj desetoj kući karijere, te ukazuje na sjajnu novu poslovnu priliku.”

Ipak, dok idete do svojih ciljeva, vodite računa o tome da igrate pošteno. „Gledajte na druge ljude kao da su sa vama na istom putu, a ne kao da stoje ispred vas stvarajući prepreku vašem uspjehu,” savjetuju astrolozi.

Jarac

Mlad Mjesec uzdrmaće vaše najintimnije veze, Jarčevi. Najbolje je da preispitate šta se dešava - da li su se pojavili novi problemi ili stari koji su se intenzivirali? Iako obično donosite odluke na osnovu racionalnih ideja, možda ćete se naći u situaciji da slijedite svoja osjećanja, a ne um. „Ako su Jarčevi u vezi koja je u posljednje vrijeme bila u teška, ovo bi mogao biti trenutak prelomni trenutak - ili za novi početak ili za raskid. Jupiter u kvadratu mladog Mjeseca u četvrtoj kući Jarca može probuditi stare ljutnje. Zaustavite sve nezdrave obrasce u vašem životu, ali zdravo i mudro” savjetuju astrolozi.