SIPATE LI ULJE U VODU U KOJOJ KUHATE TJESTENINU? Poznati kuhar otkrio trik, SVI PRAVE 1 GREŠKU

Praktična žena
SIPATE LI ULJE U VODU U KOJOJ KUHATE TJESTENINU? Poznati kuhar otkrio trik, SVI PRAVE 1 GREŠKU
.

Marko Saso, čuveni italijanski kuvar, dok je živio u Holivudu njegovoj kuhinji nisu odoljele mnoge poznatre zvijezde, Meril Strip, Dejvid Bouvi, dok je nedjelja bila rezervisana za Tom Kruza koji je volio da ga ne uznemiravaju dok jede!

Guru za pastu, kako ga mnogi zovu, otkriva nam tajne kuvanja paste i uživanja u istoj.

screenshot-7

"Pastu jedem svaki dan, moja mama je redovno spremala, od nje sam dosta naučio. Najvažnije kod paste su dobre i sveže namirnice", rekao nam je Marko.
Marku su postavili i tri pitanja u vezi sa pastom, na koje niko u Srbiji nema tačan odgovor i često izazivaju polemiku.

1.Kada se pasta kuha da li treba da se stavi ulje ili so?

Odgovor je samo so, ulje nikako.

2. Da li se pasta poslije kuhanja ispira, ili ne?

Odgovor je ne, ne ispira se.

3. Da li voda u kojoj se kuvala pasta baca, ili se smatra tečnim zlatom i koristi za sosove?

Odgovor je voda se baca, ne koristi se za sosove.

Ne propustite