TUGA KOJA SE NE MOŽE OPISATI RIJEČIMA: Njih četvorica su poginula kod Čačka

Objavljeno:26.06.2022 - 14:00
A A A Times Arial

ČAČAK - Ovo je prava tragedija, radi se o tek punoljetnim mladićima. Svi su imali od 18 ili 23 godine, rekao je jedan od mještana sela Jančići koji se jutros našao u blizini mhesta gdje su mladići sletjeli.

Do teške saobrćajne nesreće na putu Čačak - Gojina Gora u blizini sela Jančići došlo je kada je mladić koji se nalazio za volanom automobila "suzuki grand vitara" izgubio kontrolu i sa mosta sletio u korito reke Kamenice.

Četiri mladića starosti od 18 do 23 godine nastradala su na licu mjesta, a vatrogasci pokušavaju da izvuku njihova tijela iz provalije.

"Na lice mjesta stigli su policija i vatrogasci spasioci, ali i roditelji nastradalih mladića. Automobil je potpuno smrskan. Do nesreće je došlo nekoliko sati nakon ponoći, kako smo čuli mladići su se kućama vraćali sa neke žurke. Ovaj seoski put je nepredvidiv i opasan, često zna doći do incidenata u saobraćaju, ali ni najstariji mještani ne pamte ovakvu tragediju", kaže za RINU jedan od očevidaca.

Slupani automobil rano jutros prvi je primijetio upravo jedan od mještana kada je krenuo do prodavnice, koji je i obavijestio policiju.

Sva četiri nastradala mladića su iz Čačka, a kako kažu oni koji su ih poznavali bili su djeca za primjer. Daljom istragom biće poznat tačan uzrok ove nesreće.

Izvor:Kurir