MORA DA MU KAŽE NEŠTO VAŽNO - HUSO MOLI DEJANA DA GA POZOVE NAKON ZADRUGE: Ima samo 1 poruku

Show
MORA DA MU KAŽE NEŠTO VAŽNO - HUSO MOLI DEJANA DA GA POZOVE NAKON ZADRUGE: Ima samo 1 poruku
.

Najgledanije rijaliti ''Zadruga 5'' ušao je u samo finale emitovanja, a neposredno pred završetak ove sezone zadrugarima su pušteni najemotivniji trenuci, kako života prije Zadruge, tako i trenuci iz rijalitija.

Emocije su preplavile Bijelu kuću, a pojedini zadrugari su se svim silama trudili da ne puste suzu. Nakon emitovanja Dejanovih uspomena, Dalila je uvidjela koliko je bila okrutna prema bivšem suprugu, a potom se slomila i pokajala zbog svega što se izdešavalo na takav način.

Dalilin otac, Huso Mujić, oglasio se za Pink.rs nakon emitovanja uspomena, pa otkrio kako se osjeća i da li postoji mogućnost da se kontroverzni bivši supružnici pomire.

- Dobro sam, gledao sam uspomene, ja sam i poslao to. Kako mi neće biti žao, žao mi je što se to desilo, šta da radim ja... Sve je već rečeno za deset mjeseci, ne znam šta da pričam više, nije zgodno bilo, šta da radim. Trebala bi da postoji mogućnost da se pomire, bar da govore. Koliko se ljudi rastane, pa ostanu u dobrim odnosima, vidjećemo šta će biti - priča Huso.

Ovom prilikom Huso je za Pink.rs otkrio i kako bi reagovao da se Dalila u Gornjem Šepku pojavi sa Filipom Carem.

- Nikako ne bih reagovao da se ona ovde pojavi sa Carem. Ovamo nema dolaska njemu! Ja sam to davno rekao. Nek ide svojoj kući, ja mu želim sve najbolje, ali što se tiče njega i nje, to nema šanse - priča Huso.

Ako me on bude zvao, popričaćemo. On meni ništa nije učinio, na osnovu svih dešavanja... Volii bih da mu poručim da nikada ništa loše nisam rekao za njega, ne znam ko mu je to prenuo tamo. To je čista laž, uvijek sam sve najbolje pričao i dan danas mislim sve najbolje. Pored svega toga. Ja mu ne zamjeram ni neke stavri što mu izlete, nikada ga nisam povrijedio ni na jedan način. Najbolje sam pričao ono što jeste, nikada nisam izmišljao, niti crnio, niti farbo. Nije bilo loše, ni od mene, ni moje familije - priča Huso.

Na pitanje da li očekuje poziv od Dejana nakon izlaska iz rijalitija, Huso odgovara ovako:

Stariji sam, trebao bi da me nazove. Treba da dođe po auto. Čuvam mu auto, gledam ga, kako mi je ostavio, tako da mu vratim. Nisam možda napravio jedno 300 kilometara sa njim, malo ga vozao - kaže Dalilin otac.

Huso smatra da su Dalila i Dejan podneli najveći teren u petoj sezoni najvećeg rijalitija svih vremena, te s toga misli da treba da podele glavnu nagradu.

Dejan i Dalila bi trebali biti u finalu. Čitav rijaliti su izneli oni, trebalo bi stvarno. Navijaću za obadvoje ako ostane samo njih dvoje na kraju. Ako bi se pomirili svejedno mi je ko pobedi. Odlučiće publika, i Dejan da pobedi bilo bi mi drago. Njih dvoje su podneli najveći teret i nek podele prvo mesto - zaključio je Huso za Pink.rs.

Ne propustite