STIŽE PERIOD ŽIVOTNIH PROMJENA ZA OVA 3 ZNAKA: Pripremite se!

Horoskop
STIŽE PERIOD ŽIVOTNIH PROMJENA ZA OVA 3 ZNAKA: Pripremite se!
Kome će uspjeh biti preči od ljubavi?


Kome će uspjeh biti preči od ljubavi?

Šta god mislili o onima koji rade toliko da nemaju vremena za ljubav ili porodicu, oni se osjećaju dobro jer su uspiješni.

Od danas, 23. juna, ta želja da se izabere posao umjesto ljubavi biće veoma jaka kod nekih. Mjesec je u interakciji sa Plutonom, što inspiriše na naporan rad kod onih koji žele da skrenu sa uhodane putanje.

Lav

Iako nemate ništa protiv ljubavi, zaista više volite uspijeh i to je sve što vam je trenutno potrebno. Osjećate da ljubav može da čeka – trenutno imate postavljene ciljeve za neke druge stvari i zaista vas nije briga šta drugi misle o tome.

Vaša želja da ostvarite i iskoristite prednosti tog posla biće na vrhuncu, a to takođe znači da je uspijeh vaša sudbina. Postoji šansa da se od danas uključite u projekat koji bi mogao da promeni vaše finansije iz koijrena.

Shvatili ste da je ovom svijetu potrebno više novca nego ljubavi jer se čini da ljubav jednostavno ne plaća račune.

Strijelac

Postoji jedan razlog zašto se odlučujete za uspijeh umjesto ljubavi, posebno u ovom rasporedu nebeskih tijela, a to je zato što je za vas uspijeh dostižan. Vjerujete da se ljubav jednostavno ne isplati, a za nju treba mnogo dati.

Radije biste potrošili svoje dragocijeno vrijeme duboko uključeni u projekat koji obećava uspijeh jer će vam uspeijh dati ono što želite najviše na svijetu: slobodno vrijeme da stvarate, budete svoji i živite svoj život srećno sami. Postoji vrijeme i mjesto za ljubav, ali sada nije pravi trenutak za vas.

Ono što vas sada zove je novac i saznanje da ćete, ako se potrudite, dobiti ono što želite.

Jarac

Jarac je oduvijek bio orijentisan na uspijeh, a zaljubljenost i vječna ljubav nisu baš u skladu sa njegovom idejom o tome šta želi od života. Vi se posvećujete do kraja kada je uspijeh u pitanju. Tokom ovog perioda osjećaćete se izvanredno, a kada znate ko ste, znate i kako da idete kroz život. Vi ste poslovno nastrojeni i tu pronalazite svoju sreću.

Ne propustite