POČELA JE VLADAVINA RAKA! ASTROLOZI UPOZORAVAJU: Ove 3 stvari ni za živu glavu nemojte raditi! SPRIJEČITE HAOS

Objavljeno:23.06.2022 - 19:16
A A A Times Arial

Od 21. juna do 22. jula trajaće vladavina Raka.

Evo šta savjetuju astrolozi da ne bi trebalo raditi, kako bismo spriječili neuspijehe.

Vladavina Raka počela je 21. juna, na dan dolaska ljeta. Predstojeći period koji je pred nama biće specifičan po mnogo čemu, baš kao što su i sami Rakovi.

Evo šta savjetuje horoskop, šta bi trebalo da radite, a šta ne dok traje vladavina ovog vodenog znaka:

Šta treba da radite:

- Poželite dobrodošlicu novim stvarima! Sezona Raka poklapa se sa početkom ljeta, a novo godišnje doba znači nove prilike i šanse! Prigrlite promijene, radujte im se!

Ostavite iza sebe sve što vas brine, što vam ne donosi ni koristi ni zadovoljstvo ni sreću- stare navike, loše veze, ljude koji vas opterećuju…I napravite mjesta u svom životu za sve novo što dolazi!

- Tokom vladavine Raka primijetićete da se vaša intuicija izoštrila, da primijećujete znakove koje ranije niste. To je dobar put! Slobodno se oslonite na svoju intucijiu, vjerujte svojim instiktima, bilo da vam sugerišu da je nešto dobro, bilo da upozoravaju na loše.

-Pošto je Rak okrenut porodici i domu, ovo je period kada svi više treba da se posvetimo uređenju svog životnog prostora, da ga oplemenimo, kako bismo se osećati još prijatnije. Takođe, potrudite se da više vremena provedite s najmilijima.

Šta ne treba da radite:

- Tokom sezone Raka, vrlo je moguće da će vam osjećanja biti pomiješana. Hrabro se suočite sa njima, naročito sa negativnima.

Dozvolite im da se pojave, nemojte ih gušiti. Osvjestite ih, pokušajte da pronađete njihov uzrok. Samo nemojte dozvoliti emocijama da vas kontrolišu! Povedite računa o tome kako reagujete, kako se ophodite prema drugima. Uzde su u vašim rukama!

- Kada 4. Jula Mars uđe u Bika, to bi moglo da poveća našu potrebu da se bunimo, da se tvrdoglavo držimo svojih principa…

Pokušajte da napravite kompromise i da budete tolerantniji i otvoreniji za drugačija mišljenja, rješenja…poštujte tuđe želje.

- Neptun, planeta snova i iluzija kreće retrogradno 28. juna što znači da je povećan rizik da se izgubimo u željama, da poletimo...Ne dozvolite da živite u iluzijama, prizemite se što prije! Život je stvaran, ne ono što zamišljamo.