GORD I NEOSVOJIV, OKAMENJENA SNAGA KOJU JE NEMOGUĆE POBIJEDITI: Ovaj horoskopski znak je ROĐENI VOĐA

Zanimljivosti
GORD I NEOSVOJIV, OKAMENJENA SNAGA KOJU JE NEMOGUĆE POBIJEDITI: Ovaj horoskopski znak je ROĐENI VOĐA
-

Na prvi pogled pomislili biste da je riječ o gruboj i bezosećajnoj osobi, ali zapravo nije tako

Jarac je horoskopski znak koji djeluje gordo i neosvojivo, a potrebno mu je mnogo vremena kako bi se za neku osobu zaiteresovao. Ipak, kada se njegovo srce zagrije, ta vatra će gorjeti zauvijek.

Jarac je usko povezan sa ambicijom, strpljenjem i usponom ka vrhu.

Oni nigdje ne žure i prije svake odluke procjenjuju sve rizike. Nikada neće srljati u nepoznato i ulagati u poduhvate koji nisu sigurni.

Kod njih zdrav razum igra presudnu ulogu, pa vam igranje na kartu emocije neće proći kod njih.

Život je za njega isuviše ozbiljan fenomen da bi očekivao bezbrižnost i zabavu. Čak i kada je najsretniji, njegova pojava odaje nešto hladno i sumorno, kao da se priprema za iznenadan udarac ili je možda bolje reći da nijedan udarac za ovaj znak nije dovoljno neočekivan – on kao da ga priziva.

Plijeni svojom hladnoćom, djeluje neranjivo i jako, kao da nije od istog materijala od koga je načinjen sav ostali svijet. Biraju ga za vođu jer djeluje kao okamenjena snaga koju je nemoguće pobijediti. Neranjiv zadržava bol u sebi.

Ipak, Jarčevi su najodanija bića koja ćete sresti. Izdaju ne praštaju, ali je zato nikada neće prirediti drugom. Ono što ne očekuju od drugih, neće ni sami uraditi. Očekujte od njih da budu tu u svako doba dana i noći, podneće najteži teret zbog porodice i dragih ljudi, tu su da vam pomognu na putu ka usponu i budu vaš oslonac u životnim burama.

(Telegraf.rs)

Ne propustite