VIKTORIJA SNIMLJENA U BOLNICI: Slomljena od tuge i bola, evo kako izgleda (FOTO)

Show
VIKTORIJA SNIMLJENA U BOLNICI: Slomljena od tuge i bola, evo kako izgleda (FOTO)
Izašla je iz Bijele kuće u Šimanovcima i stigla u bolnicu.

Izašla je iz Bijele kuće u Šimanovcima i stigla u bolnicu.

Viktorija Viki Mitrović jutros je napustila rijaliti "Zadruga 5" kako bi po sopstvenoj želji uradila abortus. Ova rijaliti učesnica zatrudnila je u rijalitiju sa Markom Osmakčićem, koji  ju je i nakon saznanja o trudnoći na razne načine zastrašivao kako bi ona uradila kire*ažu.

Foto:Pink.rs

Mitrovićeva se danima dvoumila, ali je riješila da zbog sopstvene i bezbjednosti svoje porodice po*aci dijete i na taj način ne bude više ni u kakvoj vezi sa Osmakčićem i njegovom monstruoznom porodicom, koja je, kako se pokazalo, spremna na sve.

Video na OVOM LINKU

Na putu do privatne klinike Viki je sve vrijeme potištena i utučena gledala kroz prozor.

Mitrovićeva je nakon više dana razmišljanja donijela odluku da uradi kiretažu.

 

Podsjetimo, Viki Mitrović i Marko Osmakčić tokom cijele veze u rijalitiju imali su turbulentan odnos pun ps.ovki, svađa, prijetnji i nasilja. Osim toga, ubrzo nakon vijesti o Vikinoj trudnoći, na adresu Bijele kuće stigla je informacija o navodnoj smrti Markovog oca, Franja Osmakčića.

Osmakčić je istog trena napustio rijaliti, a onda se ispostavilo da je porodica Osmakčić besramno obmanula javnost i plasirala lažnu vijest o smrti Franja uz sve odštmapanu umrlicu sa datumom smrti, kao i vremenom i mjestom sahrane. Do sahrane nije došlo jer je čovjek živ, a ovo sve doprinjelo je tome da se Mitrovićeva uplaši za svoju sigurnost i sigurnost bebe koju nosi, te je rešila da na ovaj način prekine svaku povezanost sa Markom Osmakčićem.

Izvor:Pink.rs

Ne propustite