VIKTORIJI SAOPŠTILI INFORMACIJU O MARKU OSMAKČIĆU! PRODUKCIJA NAPRAVILA IZUZETAK: Ovako je reagovala kad je saznala (VIDEO)

Show
VIKTORIJI SAOPŠTILI INFORMACIJU O MARKU OSMAKČIĆU! PRODUKCIJA NAPRAVILA IZUZETAK: Ovako je reagovala kad je saznala (VIDEO)
,

Produkcija Pink televizije izvela je trudnu Viktoriju Mitrović, kako bi u emisiji "Premijera" iskreno govorila o svemu što joj se dogodilo tokom boravka u rijalitiju.

Voditelj Nemanja Vujičić ovom prilikom otkrio je Viki informacije o njenom bivšem dečku Marku Osmakčiću, sa kojim čeka dijete.

Nije karakteristično da trenutni takmičari "Zadruge" znaju šta se napolju dešava, ali je ovo bila vanredna situacija, jer je zadrugar Marko Osmakčić lažirao sm-rt svoga oca.

- Marko je tog dana kačio muziku na svoj Instagram nalog. Da li ti znaš da u 16 časova na tom mjestu nije bilo nikoga? - ispričao je voditelj i otkrio Viki šta se napolju tog dana sve dešavalo, a ona je bila u čudu.

- Pričao mi je za svog oca da je kul, da je pozitivan, što meni nije bilo jasno jer znam šta je sve prošao. On je isticao da je sve to radio zbog oca, jer je on mislio da je tako najbolje. Vidi se da ima neko strahopoštovanje prema njemu - istakla je Viktorija, a cijelu ispovest i šta joj je Marko sve otkrio o svom djetinjstvu i roditeljima, poslušajte u videu ispod.

 

Ne propustite