GOMILA LIJEKOVA, INFUZIJA - BAKA REGINA PRVI PUT POKAZALA SOBU TRUDNE VIKI: Stalno je zaključana, a evo zbog čega

Objavljeno:10.06.2022 - 10:59
A A A Times Arial

Ovako izgleda soba majke, uskoro dvoje djece.

U jeku drame zbog trudnoće Viktorije Mitrović i nasilničkog ponašanja i jezivih pretnji njenog partnera Marka Osmakčića prema njoj, oglasila se njena baka Regina Spasić.

Ona je po prvi put otvorila i vrata Viktorijine spavaće sobe, iz koje je ona otišla u rijaliti, gdje je svakodnevno izložena nasil.ničkom ponašanju od strane Osmakčića.

Foto:Pink.rs

Viktorijina soba se nalazi u posebnom dijelu kuće, koja je odvojena od dnevnog dijela. Iako se u prvi mah nećkala da otvori sobu, na kraju je pristala. Drži je zaključanu, kaže tako je najsigurnije.

- Prvi put medijima otvaram vrata unukine spavaće sobe. Vrata su ovde stalno pod ključem, tako je najsigurnije. Odavde je Viki otišla u Šimanovce, na svoju ruku. Samo je na brzinu spakovala stvari i otišla. Nisam bila za to. Njena ćerka često traži od mene da je pustim da uđe u maminu sobu, ali to ne dozvoljavam. Nije to dobro za nju, poslije joj bude teško i samo zove majku - započela je priču za "Kurir" Regina.

Foto:Pink.rs

Soba mala, na prvi pogled jako skromna. Mali dvosjed na razvlačenje, kao i sobni bicikl na kome je Viktorija trenirala. Zidni kalendar nepromijenjen, još stoji na 2020. godini. U ormarima nema šta nema: najviše lijekova, infuzija, špr.iceva, al*oholnih pića.. Tu su i plišane lutke - nešto njeno, nešto kćerkino.

Foto:Pink.rs

- Sve je ostalo kao što je ona ostavila. Ništa nisam dirala. Viktorija nije štedjela na garderobi. Mnogo stvari je odnijela, osam paketa odjeće smo joj mi slali, ko zna da li će ikad to vratiti nazad. Ima tu njene kozmetike, lijekova, pića, ali ne bih o tome. Imala je tu svoj mir, ali ona je tu najčešće samo prespavala - završava Regina.

Foto:Pink.rs

Foto:Pink.rs