IMATE LI MLADEŽ KOD OKA - TO OTKRIVA VAŠU SUDBINU: Njegov položaj otkriva šta vas čeka u budućnosti

Zanimljivosti
IMATE LI MLADEŽ KOD OKA - TO OTKRIVA VAŠU SUDBINU: Njegov položaj otkriva šta vas čeka u budućnosti
-

Staro vjerovanje otkriva šta položaj mladeža na licu govori o vama.

Kineska tradicija čitanja lica otkriva da položaj mladeža na vašem tijelu govori o tome kakva ste osoba, a posebno kad je riječ o mladežima na licu.

Prema ovom vjerovanju, nije isto kada vam se mladeži nalaze sa desne ili sa lijeve strane lica, kao i da li su blizu oka ili usne.

U većini kultura mladež blizu oka se naziva mladežom ljepote, a evo šta to znači prema kineskom starom vjerovanju. Mladež na obrvi ukazuje na sreću, bogatstvo i dugovječnost. Ovakvi ljudi su ozbiljni, odgovorni, dobrodušni, raspoloženi i talentovani za posao.

Takođe, mladež na ovom mjestu je često simbol osobe s razvijenom empatijom, saosjećajne ličnosti koja je spremna da pomogne drugima u nevolji.

Mladež na gornjem kapku imaju osobe koje izuzetno cijene slobodu. Vjeruje se da ovakve osobe znaju da iskoriste prave prilike i da će u životu imati mnogo mogućnosti za razvoj.

Mladež na donjem kapku karakteriše zabrinute osobe koje imaju bogat porodični život.

U ljubavi se mogu suočiti sa brojnim izazovima, pogrešim izborima, ali kada jednom pronađu pravu osobu za sebe, živeće ljubav u pravom smislu te riječi.

Mladež na spoljašnjem uglu oka sugeriše da je osoba veoma šarmanta i da će imati dosta sreće u ljubavi tokom života.

Takođe, ukazuje i na uspjeh u karijeri koji može biti povezan i sa porodičnim životom. Žene sa mladežom na ovom mjestu se uglavnom smatraju veoma privlačnim.

Ne propustite