JANJUŠ SE OGLASIO NA DRUŠTVENOJ MREŽI: "Čekamo bebu"

Show
JANJUŠ SE OGLASIO NA DRUŠTVENOJ MREŽI: "Čekamo bebu"
-

Marko Janjušević Janjuš je prije dva mjeseca diskvalifikovan iz pete sezone "Zadruge", ali je izuzetno aktivan na društvenim mrežama gdje izražava svoj stav po pitanju ostalih učesnika i bivših cimera. 

Posljednja u nizu šokantnih stvari koje su potresle Bijelu kuću, definitivno je trudnoća Viktorije Viki Mitrović. Nakon što je nedeljama sumnjala da je u drugom stanju, Viki je u ponedeljak uveče, uživo u programu, uradila test koji je pokazao da trudnoća postoji. Od tog momenta, njihov ionako turbulentni odnos, postaje pravi pakao. 

Marku je pao mrak na oči kada je shvatio da je napravio dijete, za koje uopšte ne krije da nije spreman i da ga ne želi. Osmakčić se svim silama već dva dana trudi da ubijedi Viki kako je najbolja opcija a,bortus, a iako se koleba, Mitrovićeva odluku još uvijek nije donijela. 

Janjuš nije ostao ravnodušan na ovu priču, pa je odlučio da se uživo uključi i svoje mišljenje podijeli sa brojnim fanovima. 

- Tema je ozbiljna... Užasno je što je dečko poslije osam mjeseci sada kada je Viki zatrudnila rekao da je ne voli i sve ostalo. Čujem danas i da će Era Ojdanić i Zorica Marković da pomognu oko djeteta, finansijski i da ga pričuvaju, evo i ja se prijavljujem da treniram to dete košarku, bilo da je muško ili žensko - započeo je svoje izlaganje Janjuš, u obraćanju koje je na svom Jutjub kanalu nazvao "čekamo bebu". 

- Jadna Viktorija, meni je najviše nje žao... Govorio sam joj da se ne zeza, ona se zezala... Daleko bilo šta se desilo, i još udari djevojku trudnu - pričao je Janjuš. 

Šta je sve Janjuš imao da kaže na ovu temu, pogledajte na snimku ispod: 

 

Ne propustite