IMALA JE ČAK 92 KG PA SMRŠALA 44 KG! OVO JE DIJETA SANDRE REŠIĆ: Otkrila kako je smršala - BRZO I EFIKASNO

Show
IMALA JE ČAK 92 KG PA SMRŠALA 44 KG! OVO JE DIJETA SANDRE REŠIĆ: Otkrila kako je smršala - BRZO I EFIKASNO
.

Sandra Rešić uspjela je da skine čak 44 kilograma! Pjevačica je pijre sedam godina imala 92 kilograma, ali se zainatila i spala na samo 48!

Pjevačica nije prekidala dijetu ni dok je u "Zadruzi". Sandra priča da je u "Zadruzi 5" počela da primejnjuje autofagiju, pomoću koje je do sada smršala pet kilograma.

Rešićeva jede samo šest sati dnevno, a ostalih 18 gladuje!

- Kad sam počela sa autofagijom, bilo mi je teško. Čak i tih šest sati tokom kojih sam jela unosila sam vrlo malo hrane. Zbog toga sam padala u nesvijest! Po cijeli dan mi je bilo loše, ali mi se s vremenom organizam navikne - kao na to da malo jedem - kaže Sandra i otkriva kako izgleda njen jelovnik u "Zadruzi".

- Ma rijaliti je najbolja dijeta! Nema mnogo hrane, sve se svodi na salate, musli i pirinač. Ponekad dobijemo malo mesa. Kad mi se jede slatko, uzmem jabuku! Znam da to nije slatko, ali šta da radim. Sigurna sam da i stres u rijalitiju utiče na to da lakše gubim kilograme. Ko želi vitku liniju, neka dođe jedan dan u "Zadrugu".

Rešićeva kaže da trenutno ima manje kilograma nego ikada:

- Imam oko 48 kilograma! Nemam vagu to da provjerim, ali bih rekla da je toliko, pošto sam iz prošle sezone izašla sa 53. Najdeblja sam bila prije sedam godina, imala sam čak 92 kilograma. Izgledala sam užasno, fotošopirala sam svaku sliku koju sam objavljivala Instagramu! Sjećam se da mi je jedan čovek rekao: "Da li je moguće da tako lijepo pjevaš, a da tako jezivo izgledaš?" Zbog te njegove rečenice sam odlučila da smršam. Izbacila sam hljeb, sokove i sve vrste šećera. Jela sam jabuke, pila limunadu i vježbala pet puta nedeljno sa trenerom. Urodilo je plodom, izgubila sam 32 kilograma, ali sam zadovoljna izgledom tek sada, kada imam 48 kilograma.

Na pitanje da li joj nešto od hrane nedostaje pjevačica odgovarila je:

- Keks i mleijko! To baš volim da jedem. Fale mi i gazirana pića, ali mnogo goje, pa ih izbjegavam. Nekad sam pila po dva-tri litra dnevno! Sjećam se da mi je mama govorila da ću uništiti jetru ako ne smanjim. I sad poželim da zgrešim, ali se borim sama sa sobom i uspem da odolim.

Izvor:Kurir

Ne propustite